ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Sales talent / Verkoper / Sales freelancer / Binnendienst

Over de vacature

Vacature omschrijving

Over ons

Op het unieke platform van CB Marketing kan jij als zelfstandig energie adviseur het maximale uit je zelf halen. Het gemakkelijke van het platform is dat jij direct aan de slag kan gaan zonder dat jij campagnes hoeft op te zetten. Dit doen wij namelijk voor jou, wij brengen de adviseurs samen met de opdrachtgevers. Hierdoor kan jij je als professional volledig focussen op waar jij goed in bent; klanten voorzien in het beste advies!

 

Door ons platform heb jij de vrijheid om te bepalen waar, wanneer en hoe jij je opdracht uitvoert. De resultaten zijn daarom bij ons vele malen beter dan bij callcenters waar voor lage lonen wordt gewerkt met een te strenge toezicht van de supervisors. Het effect hiervan is dat de klanten veel meer tevreden zijn en jij dikke omzetten behaald.

 

Over de opdracht

Als freelancer houd jij je tijdens de opdracht zelfstandig bezig met het werven van nieuwe klanten voor allerlei soorten energiemaatschappijen, voor zowel de grootste en opkomende partijen door middel van telefonische sales. Op ons kantoor kan je gebruik maken van flexplekken van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 22:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Ons kantoor zit op 5 minuten van Utrecht centraal. Je kan dit ook thuis doen omdat wij slechts de tussenpersoon zijn. De digitale omgeving en data wordt ook door het platform gefaciliteerd. Je kan hier tijdens dat het platform open is onbeperkt gebruik van maken, des te meer je werft des te hoger je omzet!

 

Lijkt ons platform iets voor jou stuur ons dan een mail met jouw sollicitatie

Je kan ons ook bellen op

 

Over jou

 

  • Je bent bereid om hard te werken
  • Je bent bereid om het maximale uit jezelf te halen
  • Nauwkeurig kunnen werken en fouten voorkomen
  • Als zelfstandige ga je niet met elk probleempje naar je leidinggevende, jij hebt de kracht om dingen zelf op te lossen

Solliciteer direct