ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Salesforce Consultant bij OSH

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Salesforce Consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, bouw, implementatie, uitbreidingen en upgrades van Salesforce (apps) omgevingen. Je bent in staat requirements van de klant te vertalen in een functioneel en technisch ontwerp. Vervolgens ben je in staat deze oplossing te bouwen en te implementeren op een efficiënte, toekomst vaste en doelgerichte manier.

Gevraagd wordt

• Minimaal HBO werk- en denkniveau. Afstudeerrichting bij voorkeur met sterke CT component; • Minimaal 3 jaar hands-on ervaring met Salesforce; • In staat om een succesvol geconfigureerde Salesforce oplossing op te leveren op een efficiënte en effectieve manier welke de bedrijfsprocessen van de klant, de business values en doelstellingen op gebied van de wensen- en eisen volledig ondersteunt; • Deskundig op het gebied van business- en proces analyse en deze weten te vertalen naar de juiste oplossing in salesforce.com; • Leidend bij workshops waarin de wensen- en eisen van de klant worden besproken, geanalyseerd, uitgewerkt en gedocumenteerd inclusief maatwerkaanpassingen en integratie met andere systemen; • Verantwoordelijk voor de reviews van functioneel ontwerp documenten op kwaliteit en inhoud hiervan; • Kennis en ervaring van Agile softwareontwikkeling/Scrum, is een pré; Bovendien beschik je over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, heb je goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast herken je jezelf in onze kerncompetenties; initiatief, kwaliteitsbewustzijn en samenwerken. Naast de wil om jezelf voortdurend te ontwikkelen, heb je een hands-on mentaliteit en passie voor je vak!

Geboden wordt

De informele sfeer binnen OSH biedt je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief en passie zijn onze kernwaarden. We ondersteunen je vanaf het begin met een uitgebreid opleidingsplan om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om heel je carrière bij te blijven leren, onze opleidingen stoppen nooit. Wij bieden je een uitdagende werkomgeving en een gevarieerde loopbaan. Naast een auto kan je rekenen op een bovengemiddeld salaris, goede secundaire voorwaarden en een bonusregeling.

Bedrijfsprofiel

OSH biedt begeleiding en optimalisatie voor alle Salesforce oplossingen.

Door gebruik te maken van onze Remote Competence Center waarborgt u continuïteit en expertise betreffende uw Salesforce integratie. Customer Experience optimalisatie. Wij helpen u als opdrachtgever uw klantprocessen en oplossingen stap voor stap verder te professionaliseren.

Een baan met uitzicht OSH is gevestigd in de Suikersilo’s in Halfweg (vlakbij Amsterdam). Ons doel is om binnen 5 jaar dé Salesforce Customer Experience Partner van Nederland te zijn. Doe je met ons mee?

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? OSH ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Salesforce Consultant bij OSH.