ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Schoonmakers(ters) gezocht

Over de vacature

Vacature omschrijving

Werken of verblijven in een schone en opgeruimde omgeving werkt veel prettiger, het zorgt voor een gezelligere en fijnere omgeving. Daarom zoeken wij enthousiaste schoonmaakmedewerkers die het ook belangrijk vinden.  

 

Zet jouw volgende stap bij Brave People werving & selectie:

Wij zorgen dat we je op de door jouw uitgekozen locatie aan de slag kan. In een leuke en motiverende omgeving. Dit kunnen onder andere hotels, scholen, bedrijven, vakantieparken zijn. Of je nou fulltime, parttime, ’s avonds of in het weekend wil werken, dit is allemaal mogelijk.

 

Dit bieden wij jou:

  • Minimaal een marktconform salaris.
  • Mogelijkheid tot het behalen van diverse certificaten.
  • Doorgroeien in de schoonmaaksector, naar bijvoorbeeld een leidinggevende functie, objectleider of naar een specialistische functie.
  • Flexibele werktijden.
  • Toeslagen

 

Wat heb jij in huis?

Als medewerker in de schoonmaak heb je oog voor detail en ben je een aanpakker. Wil je doorgroeien dan is dat mogelijk maar hoeft niet. Jij vindt het ook belangrijk dat je precies werkt en leuk om bij te dragen aan het creëren van een prettige omgeving Je kan zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 

Ga jij ervoor?  

Wil jij aan de slag, neem dan de volgende stap zodat je snel aan de slag kan. Laat je gegevens achter op www.Bravepeople.nl of stuur je c.v. naar – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren – uiteraard kan je ook gewoon bellen 06-15 500 784

 

  1. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie;
  2. We plannen een kennismakingsgesprek in zodat we jouw wensen in kaart kunnen brengen;
  3. We stellen je voor aan een van de bedrijven die passen bij jouw wensen;
  4. Samen bereiden we je sollicitatiegesprek voor (als je hier behoefte aan hebt)
  5. Je plannen je sollicitatie in.

Solliciteer direct