ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Android ontwikkelaar bij Appnormal

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Mobile Developer zal je met getalenteerde , ervaren en jonge collega’s (gemiddelde leeftijd is onder de 30 jaar) werken binnen een Scrum team.

Dit betekent dat je veel zult samenwerken werken en dat je hierdoor je technische skills op korte termijn snel naar een hoger niveau zult tillen.

Je gaat als mobile developer betrokken worden bij o.a. het ontwerpen en ontwikkelen van software. Daarnaast vinden we het binnen appnormal heel belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen. Er zijn legio mogelijkheden voor trainingen en cursussen en werken we in een team dat continu bezig is het met het delen van kennis en ervaringen. 

Gevraagd wordt

Van jou als ontwikkelaar verwachten we een HBO werk- en denkniveau.

De kennis die je mee brengt:

  • Bij voorkeur 2 jaar met Android development (bij minder ervaring nodigen we je ook van harte uit te reageren);
  • Kennis en ervaring met het gebruik van Android Studio;
  • Ervaring met mobile development en back-end integratie o.b.v JSON;
  • “Getting things done” houding, een team-player, creatief, flexibel en accuraat;
  • Oplossingsgericht, leert snel en open minded;
  • Communicatief sterk.
  • Ervaring met scrum is een pré

Geboden wordt

Een stimulerende, informele werkomgeving met enthousiaste, creatieve collega's, ruimte voor eigen initiatieven, boeiende projecten, en een salaris in overeenstemming met deze functie.

Daarnaast stimuleren wij onze medewerkers om zelf ook ondernemend te denken en handelen zodat je actief een bijdrage kunt leveren aan het succes van jezelf en het bedrijf.

appnormal is gevestigd in Enschede in de hippe wijk Roombeek, het centrum van de Twentse digitale industrie. We hebben een sterke connectie met de Hogeschool, de Technische Universiteit en de bedrijven om ons heen en hebben een actieve bijdrage in de het delen van kennis met deze instellingen.

Bedrijfsprofiel

Apps met extra's

We bouwen native apps voor alle platforms, met name voor iOS en Android. Apps die mensen graag gebruiken en die van toegevoegde waarde zijn. Naast app-ontwikkeling bieden we ook aanvullende diensten aan.

Liever partner dan uitvoerder

Code rammen kan iedereen. Nou ja, sort of. Maar juist bij zoiets bijzonders als de ontwikkeling van je eigen app, wil je dat samen doen met een goede partij. Wij treden graag op als partner in de projecten waar wij aan werken. Bijna altijd vormen wij een team met de klant, designers of reclamebureau, waarbij we elkaars expertises aanvullen en verrijken.

   

Gisteren is geschiedenis?

Natuurlijk, er is geen branche zo dynamisch als de onze. Ontwikkeling betekent meestal vooruitgang, maar wij hechten ook veel waarde aan historie. Een app moet voor ons gevoel een tijdje mee kunnen. Hypes en trends zijn leuk maar alleen als ze voor u meerwaarde opleveren. Ons streven is om zelfs in de veranderende wereld van mobile apps tijdloze oplossingen te ontwikkelen. Ons team heeft een ruime ervaring en blijft kritisch.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Appnormal ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Android ontwikkelaar bij Appnormal.