ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Azure & Cloud OS Specialist Veenendaal Hyper-V INNOVATIEF TOT 4.700

Over de vacature

Functieomschrijving

Opleiding op minimaal HBO(+) niveau (technisch, bedrijfskundig). Tenminste drie jaar relevante werkervaring. Uitgebreide (aantoonbare) kennis op het gebied van System Center, Hyper-V, Azure IaaS. Certificering op het hoogste niveau van Microsoft Cloud OS (70-246 en 70-247). In staat tot het schrijven van consultancy rapporten. In bezit van Rijbewijs B.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Veenendaal, Amersfoort, Barneveld, Ede en Wageningen.

Functie-eisen

Je werkt zelfstandig en zorgvuldig. Je hebt een passie voor techniek en zorgt dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen je vakgebied. Ook vind je het prettig je kennis te delen en werk je graag samen. In stressvolle situaties weet je het hoofd koel te houden en blijf je servicegericht. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.300 tot Euro 4.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Senior Azure & Cloud OS Specialist Veenendaal Hyper-V ga je het volgende doen: Inrichten van complexe infrastructuren op basis van Hyper-V, Scale out File Servers, Virtual Machine Manager, Operations Manager, Azure Pack en Microsoft Azure. Begeleiding van klanten bij ingebruikname van Cloud OS en Azure omgevingen. Troubleshooten bij technische vraagstukken rondom het Cloud OS Portfolio en Microsoft Azure. Ondersteuning bij pre-sales trajecten. Begeleiden en coachen van junior/medior technisch consultants.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn ambitieus en expert op het gebied van IT infrastructuren binnen de zorg, overheid en commercie. Wij hebben veel kennis van met name Windows en Citrix omgevingen.Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Senior Azure & Cloud OS Specialist, die past in deze rol.