ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Business Analytics Consultant bij Aorta Business Intelligence

Over de vacature

Functieomschrijving

Bij Aorta zijn we altijd op zoek naar BI-talenten. Data-fans die met al hun technische kennis de perfecte vertaalslag naar de business maken. Met werkbare, ijzersterke oplossingen. Talenten die grenzen verleggen om klanten de ultieme oplossing te bieden. En die innovaties graag delen en overbrengen. Dat betekent dat je creatief bent met data. Een zelfstandig werker en denker. Leergierig en enthousiast. Eager. Daarnaast ben je een sociale teamplayer. Samen voor resultaat gaan, ook dat vinden we bijzonder belangrijk bij Aorta.

Gevraagd wordt

• Heb je kennis en ervaring met:

– moderne BI en Analyse tools
– SQL en datamodellering
– Databases zoals Oracle en SQL Server

• meer dan 5 jaar werkervaring
• leeftijd rond de 30 jaar
• een afgeronde HBO/WO-opleiding in bijvoorbeeld de hbo-opleiding Business&ICT of de universitaire studie Business Analytics.
• woonachting in Brabant

Geboden wordt

- Uitdagende omgeving met volop kansen om je verder te ontwikkelen
- Een interessant netwerk van samenwerkende partijen
- Eigenaarschap: een hoge mate van zelfstandigheid en volop de ruimte om met eigen initiatieven invloed uit te oefenen op de resultaten
- Een informeel, overzichtelijk team van professionals

Bedrijfsprofiel

Aorta Business Intelligence lost cruciale vraagstukken op van ondernemers en organisaties door data slimmer in te zetten. Vraagstukken, die we als ervaren data-specialisten gerust op scherp durven zetten. Omdat we daadwerkelijk meerwaarde willen bieden.

Onze kennis en creativiteit op het gebied van data technologie, de implementatie en het beheer is van hoog niveau. Waar we als professionals ook in uitblinken is onze informele, toegankelijke werkwijze. Zowel intern als extern. We spreken de taal van de klant en dat leidt tot duurzame, kwalitatieve relaties. Onze klanten zijn middelgrote tot grote Nederlandse organisaties in de zorg, retail, professional services, whole-sale en financiële dienstverlening.

Als jong en dynamisch team opereren we vanuit een modern kantoor in het landelijke Waalwijk. Omdat wij geloven dat excelleren niet afhangt van een glazen pand aan de Zuid-as. Sterker nog, we steken energie in regionale samenwerking. Zoals met de Data Science faculteit van Tilburg University en de Jheronimus Academy of Data Science in Den Bosch. Het data-ecosysteem als kans.

Aorta Business Intelligence. Aan de slag met data.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Aorta Business Intelligence ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Business Analytics Consultant bij Aorta Business Intelligence.