ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Business Intelligence consultant bij CloseSure Midden

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Business Intelligence consultant bouw je (vaak samen met collega’s) aan business Intelligence oplossingen voor klanten van CloseSure. Je fungeert als allround BI specialist om klanten te ondersteunen bij invulling van de informatiebehoefte. Je kunt totale BI architecturen overzien, ETL tot rapportage. De projecten worden zowel bij de klant als bij CloseSure op kantoor uitgevoerd (dit noemen we werken in een closeshoring constructie. Dan is jouw werkplek een aantal dagen per week op een van onze kantoren en een aantal dagen per week op de klantlocatie. Dat betekent veel afwisseling en ervaring opdoen, maar niet iedere dag urenlang in de auto zitten).

Gevraagd wordt

  • HBO- of WO-opleiding Informatica of hieraan gerelateerde studierichting met een grote ICT-component
  • ervaring met moderne Business Intelligence technieken, datamodellering en theorieën van Kimball en/of Inmon en/of Datavault
  • kennis van data warehouse architecturen en ETL
  • kennis en ervaring met één of meerdere Business Intelligence tools zoals Informatica, Pentaho, Cognos, Business Objects, MS BI suite.
  • flexibele en pragmatische instelling, ondernemend en een teamplayer
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden

Bedrijfsprofiel

CloseSure is een innovatief ICT bedrijf. Wij werken voor bedrijven in Nederland en indien mogelijk vanaf een van de CloseSure kantoren. Op deze manier kunnen we onze specialistische kennis breed aanbieden en toch de reistijden beperken. Hierdoor lever je een grote bijdrage aan verbetering van het milieu en heb je ook de mogelijkheid om de gewonnen reistijd te besteden aan eigen ontwikkeling, sport of gezin. Onze kernwaarden zijn People, Planet, Profit, Passion, Pleasure en Pride. Natuurlijk weerspiegelen onze uitstekende arbeidsvoorwaarden en bijeenkomsten ook deze principes.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? CloseSure ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Business Intelligence consultant bij CloseSure Midden.