ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior DevOps Engineer Windows bij Valtech

Over de vacature

Functieomschrijving

In jouw vak neem je verantwoordelijkheid. Je weet dat onze opdrachtgevers 24/7 online moeten zijn met hun website, webshop of B2B-omgeving. Daarom werk je mee aan meeschalende platformen in de cloud (AWS of Azure) en zorg je voor een soepel releaseproces. Wij maken gebruik van verschillende nieuwste tools en technieken, bijvoorbeeld NewRelic en Octopus. Het lukt je steeds om complexe platformen in .NET of Java naar een hoger niveau te brengen, omdat je de grens van de mogelijkheden opzoekt. Net als wij geloof jij in een DevOps aanpak, waarin je voor het beste resultaat nauw samenwerkt met onze software ontwikkelaars. Bij toerbeurt draai je ook 24/7-diensten om problemen direct voor onze opdrachtgevers op te lossen.

Gevraagd wordt

We vragen nogal wat van je. Kennis van het vak, enthousiasme voor opdrachtgevers, doorzettingsvermogen. Valtech heeft namelijk alleen de beste en innovatieve mensen in dienst. Onze opdrachtgevers weten dat ook. Daarom kunnen wij jou de interessantste opdrachten aanbieden. Je bent een georganiseerd persoon en in een dynamische omgeving kun jij snel schakelen en focus behouden. Omdat je samenwerkt met de opdrachtgever, ben je soms bij ons op kantoor en soms op een andere plek. Dat vraagt flexibiliteit en biedt je de kans om je netwerk uit te breiden. Als je solliciteert, ben jij gretig om je te blijven ontwikkelen en heb je:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met externe opdrachtgevers;
  • Ervaring met Windows-omgevingen, webservers en databaseservers;
  • Ervaring met het beheren van content management systemen en/of eCommerce platformen;
  • Geen moeite om snel te switchen tussen de Engelse en Nederlandse taal;
  • Bij voorkeur ook kennis van: Amazon web services, Azure, ASL en/of ITIL, SQL Server, Powershell, Sitecore, Episerver, Adobe Experience Manager, hybris.

Geboden wordt

Een goed pakket arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om je te ontwikkelen. Daar kun je op rekenen als je aan de slag gaat bij Valtech. Je bepaalt zelf hoe snel je carrière maakt en hoe jouw salaris zich ontwikkelt. Je staat er niet alleen voor, want je krijgt intern volop begeleiding. Iedere dag leer je in projecten en je kunt cursussen volgen bij onze interne Academy. Je kunt ook, in overleg met jouw leidinggevende, kiezen voor een gericht studieplan bij een externe aanbieder. En omdat werken, leren en privé steeds meer door elkaar heen lopen, mag je jouw werktijden flexibel indelen. Zo kun je jouw creativiteit op de beste momenten benutten.

Bedrijfsprofiel

Valtech is een digitaal bureau met wereldwijd meer dan 2000 specialisten op het gebied van design, marketing, technologie en agile. We werken voor sterke merken die zichzelf continu opnieuw moeten uitvinden in een tijd van digitale transformatie.
Valtech heeft meer dan 30 vestigingen in 14 landen verdeeld over 5 continenten. In Nederland zitten we in Amsterdam, Amersfoort, Eindhoven en Utrecht. Altijd dichtbij dus.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Valtech ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior DevOps Engineer Windows bij Valtech.