ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Engineer bij Advisor ICT Solutions

Over de vacature

Functieomschrijving

Als ervaren ICT’er speel je een cruciale rol in het beoordelen en afhandelen van complexe incidentmeldingen en storingen binnen de communicatie- , netwerk- en server infrastructuur van onze klanten. Daarnaast ben je de interne vraagbaak voor onze 1e en 2e lijns servicedesk medewerkers.
Je werkt met de nieuwste technologie op het gebied van virtualisatie, storage, infrastructuur en clouddiensten. Je zorgt voor een goede vastlegging en documentatie voor zowel de klanten als de interne medewerkers. Binnen het team van ICT medewerkers neem je op een natuurlijke wijze het voortouw, escaleer je waar nodig naar de directie en neem je collega’s mee op sleeptouw en coach je waar nodig. Bij een groot incident vervul je een leidende en coördinerende

De ICT zit nooit stil, dus jij ook niet. Je zit bovenop de techniek en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Je neemt je eigen ontwikkeling heel serieus. Je zoekt uitdagingen op, pakt deze met beide handen aan en toont graag eigen initiatief.

Gevraagd wordt

 • 3-5 jaar recente ervaring als ICT’er en tenminste 1 jaar in gelijksoortige functie
 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met vakkennis rondom IAAS en Public Cloud computing 
 • Kennis van Office 365, Exchange Online, Sharepoint-Online, Cisco Meraki is een must 
 • Communicatief sterk
 • Proactief en zelfstandig
 • Klant- en oplossingsgericht

Geboden wordt

Advisor biedt de faciliteiten om een carrière pad te kiezen dat past bij je talenten en ambities. Wij bieden een inspirerende werkomgeving met collega’s die net zo gedreven zijn als jij. Je werkt aan uitdagende vraagstukken binnen een veelzijdige klantenkring.  
 • Goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Goede pensioenregeling w.o. premievrij nabestaandenpensioen
 • Winstdelingsregeling
 • Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering
 • Opleidings- en doorgroei mogelijkheden

Bedrijfsprofiel

Persoonlijk, servicegericht, nieuwsgierig en ervaren in het omzetten van branche- en ICT-kennis in concrete oplossingen voor klanten. Dat kenmerkt onze 57 professionals die dagelijks werken aan het succes van Advisor ICT Solutions. In een open en informele werksfeer waar samenwerken voorop staat en ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Advisor behoort landelijk tot de grootste Platina Business Partners van KPN op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, data verbindingen en geïntegreerde communicatie. Wij adviseren klanten op het gebied van deze oplossingen en zorgen dat deze succesvol in bedrijf gaan en continu operationeel blijven.

Daarnaast bieden wij onze klanten infrastructuur- en werkplekdiensten aan. Samen met onze partners Cisco, Microsoft, VMware, Citrix, HP en Uniserver werken wij dagelijks aan de realisatie van on-premise, hybride of cloud gebaseerde ICT oplossingen. Vanuit ons Network Operating Center in Mijdrecht bieden wij 24/7 monitoring en bewaking aan van de diensten die wij leveren. De dienstverlening van Advisor sluit optimaal aan bij MKB klanten met tijd kritische processen en/of een omgeving met vestigingen en telewerkers. Specifiek voor de sierteelt- en binnenvaartbranche heeft Advisor een geïntegreerd bedrijfssoftware pakket ontwikkeld. In alle activiteiten streven wij ernaar een dominante en toonaangevende positie in te nemen in de markten die wij bedienen.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Advisor ICT Solutions ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Engineer bij Advisor ICT Solutions.