ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Front-end developer met PHP kennis bij Bumbal / Freightlive

Over de vacature

Functieomschrijving

Binnen deze functie als PHP front end developer ontwikkel je mee aan ons in huis ontwikkelde systeem. Zelf ben je mede verantwoordelijk voor het voortdurend door-ontwikkelen van de gebruikers-ervaring en de conversie van onze portal.  Je werkt samen met onze andere Front-end en Back-end Developers. Binnen deze functie heb je ook de ruimte om nieuwe ideeën, mogelijkheden en kansen te verwezenlijken.

Verder wensen we dat je basis vaardigheden en interesse hebt in ZEND2.

Bumbal zoekt kandidaten met een frisse blik, die open staan voor innovatie. Kandidaten die willen meedenken om ons prachtige nieuwe product in de markt te zetten, welke het logistieke denken bij kleine bedrijven blijvend zal veranderen!

Gevraagd wordt

  • Bij voorkeur minimaal MBO opgeleid;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Zeer goede kennis van Twitter Bootstrap Framework, jQuery, HTML/JavaScript, PHP (OOP)
  • Affiniteit met Zend Framework 2, en Linux (CentOS), MySQL, HandleBars
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken binnen een team en bent communicatief vaardig en doelgericht;
  • Ten slotte ben je zeer ondernemend en werk je graag binnen een omgeving waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt.

Geboden wordt

Een vaste functie met een markt conform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Desgewenst kan de functie ook op parttimebasis worden ingevuld. Bumbal biedt je een werkplek in Tilburg, in het Huis van de Logistiek. Vanaf januari zitten we hartje centrum. Je vormt een team met je Front-end Developer en een Functionele IT’er. Jouw mening telt dus echt mee. En doordat je in een vroeg stadium betrokken bent bij de door-ontwikkeling, ga je een grote bijdrage leveren aan dit innovatieve concept. Omdat de organisatie hard groeit verwachten we je op termijn goede doorgroeimogelijkheden te kunnen bieden.

Bedrijfsprofiel

Bumbal is een jong, snelgroeiend bedrijf, dat een innovatie trasportoplossing ontwikkeld heeft voor MKB verladers en dienstverleners met een beperkt aantal eigen voertuigen en/of buitendienst medewerkers. Wij maken transport simpel! Momenteel zijn wij hard aan het groeien met nieuwe klanten en het verder door ontwikkelen van ons systeem.

Bij Bumbal staan werkplezier en elke week slimme dingen maken hoog in het vaandel.

Onze ambitie is om het eerste en beste ‘doe-het-zelf-transport software systeem’ aan te bieden en zo de grootste partij in deze on-ontgonnen markt te worden. Het platform waarop we onze klanten bedienen is volledig zelf gebouwd in PHP ZEND2. De oprichters van Bumbal hebben op verschillende gebieden binnen de logistieke wereld hun sporen verdiend.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Bumbal / Freightlive ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Front-end developer met PHP kennis bij Bumbal / Freightlive.