ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Functioneel Applicatiebeheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Senior Functioneel Applicatiebeheerder opzoek naar een nieuwe vaste uitdaging? Ik hoor graag van je! Voor een zorgorganisatie in de regio Rotteredam ben ik opzoek naar een Senior Functioneel Applicatiebeheerder. Als Senior Functioneel Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het design van en de functionele (inhoudelijke) impact van specifieke applicaties binnen de zorgorganisatie. Daarnaast ben je de sparring partner van de Proces en Informatie management afdeling (PIM). Je adviseert PIM in de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de gehanteerde applicatie en haar configuratie en je bent in staat om proactief mee te denken om tot oplossingen toe komen aangaande complexe vragen. Je geeft aan PIM voorlichting over nieuwe functionalteiten ( nieuwe modules of nieuwe releases ) en bespreekt en analyseert de impact op de bestaande werkprocessen. Je bent in samenspel met de Teamleider FAB verantwoordelijk voor de planning en inschatting van workload van de Functioneel Applicatiebeheerder en derhalve van de planning van gewenste functionaliteit door de Zorg. Verder behoort het testen van de door leveranciers geleverde systeemdelen in samenwerking met de gebruikers tot de verantwoordelijkheden. Je beweegt je op de scheidslijn tussen applicatiegebruikers, PIM en ICT.

Functie-eisen

  • Een voltooide opleiding op HBO of WO niveau
  • Brede technische kennis en ervaring op het gebied van ICT
  • Vakinhoudelijke kennis van de in beheer zijnde applicatie voor o.a. zorg inhoudelijk -met name Caress en Ons- Financieel en HRM.
  • Een expert in signaleren en voorkomen van problemen, alsmede preventief beheer. Hierin wordt een pro actieve houding verwacht.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Communicatieve vaardigheden

Voldoet u aan deze gestelde functie-eisen dan neem ik u sollicitatie graag in behandeling.

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +3110 - 750 6026