ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Functioneel beheerder CRM bij DMG

Over de vacature

Functieomschrijving

DMG is bezig met de aanschaf van een nieuw CRM pakket en zoekt ter uitbreiding nieuwe collega’s. Als functioneel applicatiebeheerder CRM ben je de dagelijkse verbinding tussen de business en de toepassingsmogelijkheden van het CRM systeem. Je werkt aan een zorgvuldige inrichting van de CRM applicatie en geeft ondersteuning aan de gebruikersorganisatie. Hierbij heb je te maken met de gehele organisatie waardoor je steeds met andere afdelingen in contact bent. Dit betekent dat je de ene keer in gesprek bent met een commercieel directeur over een verkoopmodule en een andere keer met de service afdeling om tafel zit om de wensen voor de servicemodule in kaart te brengen.

Gevraagd wordt

Als functioneel applicatiebeheerder CRM ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van de CRM applicatie. Dankzij jou werkt de applicatie optimaal. Eén van jouw belangrijkste taken is het fungeren als aanspreekpunt voor alle gebruikers van de CRM applicatie binnen DMG. Dit kan zijn voor het beantwoorden van vragen, maar ook het oplossen van incidenten.

Daarnaast speel je een belangrijke rol bij de inrichting van de CRM applicatie. Je beheert autorisaties, inrichtingsspecificaties en applicatie instellingen. Je voert overleg met eindgebruikers om samen wensen en behoeften in kaart te brengen en vertaalt dit vervolgens in een functioneel ontwerp. Hierbij is het belangrijk dat je beschikt over inlevingsvermogen om in te schatten wat gebruiksvriendelijk is en dit te kunnen vertalen in het functioneel ontwerp. Bij gewenste wijzigingen maak je een impactanalyse. Ook stel je richtlijnen op voor het beheer van de CRM applicatie.
Jij helpt de CRM applicatie uit te bouwen en te verbeteren en daarmee DMG op een hoger plan te brengen. Hierbij ben je continu scherp op het signaleren van verbeterpunten en maak je verbetervoorstellen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van en het bieden van ondersteuning tijdens het change- en release management.

Geboden wordt

De Mandemakers Groep (DMG) is een financieel gezond en toonaangevend keuken-, meubel- en sanitairbedrijf. Wanneer je bij DMG komt werken word je onderdeel van een ambitieus familiebedrijf. Ruim 5.500 collega’s wereldwijd streven naar het allerbeste voor onze klanten en dragen bij aan een steeds verder groeiende organisatie. 

De cultuur van DMG is gebaseerd op de normen en waarden van oprichter Ben Mandemakers. Ruim 35 jaar geleden heeft Ben Mandemakers de fundamenten van het bedrijf gelegd en heeft hij het bedrijf laten groeien door altijd de klant centraal te stellen, hard te werken en waar nodig een stapje extra te zetten. Deze kenmerken zie je nog steeds terug bij de medewerkers van DMG.

Bedrijfsprofiel

Ben jij bekend met De Mandemakers Groep (DMG)? Als je ooit een keuken, nieuwe meubelen of badkamer hebt gekocht
ben je waarschijnlijk in een van onze winkels geweest. Werken bij DMG betekent deel uitmaken van een groot ambitieus familiebedrijf.
We blijven continue in beweging waardoor er volop kansen en uitdagingen voor jou als medewerker liggen.
Wil jij meegroeien? Dan ben je bij DMG op de juiste plek.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? DMG ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Functioneel beheerder CRM bij DMG.