ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Java Backend bij TeamTelefoon

Over de vacature

Functieomschrijving

De Java Backend van het TeamTelefoon platform vormt de kern van ons product, waarmee we onze dienstverlening mogelijk maken. Het is gebouwd op basis van software-agent technologie. We zoeken een toegewijde ontwikkelaar voor het verder ontwikkelen van onze clouddienst. De ideale kandidaat heeft ervaring met het ontwikkelen van een applicatie backend in Java en ook enige verstand van het ontwerpen en onderhouden van een hosting omgeving.

Samen met de rest van het development-team ga je aan de slag om nieuwe functionaliteit aan onze cloud applicatie toe te voegen. Bovendien zullen er ook koppelingen worden gemaakt met andere systemen om gezamenlijke functionaliteit te leveren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je vindt het leuk om jezelf te verdiepen in nieuwe, technologische ontwikkelingen.

Onze software ontwikkelen we volgens de SCRUM methode, op een Java platform met gebruikmaking van veel open source frameworks. Je werkt mee aan het ontwerp en de ontwikkeling van het platform, voert verbeteringen door en werkt samen met een quality assurance medewerker om ons product in optimale conditie te houden. 

Gevraagd wordt

We zoeken een Java-ontwikkelaar met bij voorkeur al enige ontwikkel-ervaring en een afgeronde relevante opleiding op het gebied van informatica of een vergelijkbare studie. Je bent sociaal, spreekt goed Engels en bent gemotiveerd. Je komt te werken in een klein team met veel onderlinge samenwerking. TeamTelefoon is een startup met de mogelijkheid om in korte tijd snel te groeien.

Wat heb je nodig? 

- Expert in server-side Java
- Ervaring met document-oriented database
- Ervaring met virtual hosting
- Ervaring met Git is een pré
- Ervaring met Agile, Scrum is een pré
- Ervaring met NodeJS is een pré

Geboden wordt

We bieden een passend salaris, een innovatieve ontwikkelomgeving, flexibele werktijden en staan open voor individuele behoeften. We gaan goed met elkaar om waardoor alle aandacht uit kan gaan naar ontwikkelen en we houden van een open en gelijkwaardige structuur op de werkvloer. Mocht je een passie hebben naast je werk bijvoorbeeld een bestuursfunctie of topsport dan houden we daar rekening mee door je een passend contract aan te bieden.

Bedrijfsprofiel

TeamTelefoon is zowel de naam van ons bedrijf als ons product, waarmee we zorgen voor een optimale telefonische bereikbaarheid van thuiszorgteams. Door teamleden van kleinschalige thuiszorgteams met een app samen te laten werken, kunnen ze zelf hun bereikbaarheid dag en nacht onderling regelen. We breiden ons product uit door het bruikbaar te maken voor andere zorginstellingen en door andere producten te integreren.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? TeamTelefoon ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Java Backend bij TeamTelefoon .