ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Java Developer bij JDriven

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Java Developer lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze projecten of die van onze klanten. Je draagt als specialist bij aan het succes op basis van een proactieve houding, een hoog ambitieniveau, een extreme drive en je uitgebreide kennis en ervaring.

Gevraagd wordt

Jouw kennis en ervaring richten zich specifiek op het vlak van Enterprise ontwikkeling op basis van JEE en gerelateerde frameworks en projecten als Spring, Grails, Wicket, JavaScript, AngularJS en Scala.

Net als wij ben je nieuwsgierig naar de trends en ontwikkelingen op ons vakgebied en spreken bijvoorbeeld concepten als NoSQL, FunctionalProgramming en API's je aan en ben je bereid je hier verder in te verdiepen.
We vinden het belangrijk dat je in staat bent om deze kennis met je collega’s en onze klanten te delen. Je bent goed in je vak en hebt er plezier in.

Geboden wordt

100% focus op vakmanschap
  • Opdrachten in je vak-en interessegebied
  • Ervaren collega’s om je heen
  • Interne en externe kennisdeling
Ondernemend bedrijf
  • Innovatief en vooruitstrevend in woord en daad
  • Minimale overhead en hoge mate van zelfstandigheid
  • Ruimte voor ideeën en initiatieven
Investeren in kennis en mensen
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Uitgebreid persoonlijk opleidingsprogramma
  • Deelname aan beurzen, seminars, kennissessies etc.

Bedrijfsprofiel

Klanten helpen om snel innovatieve oplossingen te realiseren die voldoen aan de hoogste standaarden met een team van echte specialisten. Dit doen we door hoogwaardige diensten te leveren op het gebied van architectuur, software ontwikkeling, consultancy, training en coaching.

Ons doel is niet de grootste partij in Nederland te zijn, wel de meeste betrokken partner met intrinsiek gedreven consultants die beschikken over de kennis, ervaring en drive om samen met de klant succesvol uitdagende projecten te realiseren.

Nieuwe producten en diensten moeten snel op de markt ingezet kunnen worden.,maar ook robust en schaalbaar zijn. Daarom werken wij bij voorkeur met een agile project aanpak in combinatie met de juiste balans tussen bewezen én nieuwe innovatieve technologieen.

Samen bereik je meer dan alleen daarom helpen we bedrijven en personen graag. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Onze kenmerken
● Professioneel georganiseerd én een ontspannen sfeer
● Ondernemend en ambitieus bedrijf dat ruimte biedt aan jouw carrière
● Kennisintensieve organisatie waar je kunt leren en kennis kunt delen
● Structurele opleidingstrajecten op het gebied van softskills en vakmanschap
● Ruimte voor kennisdeling, training, certificering en conferenties
● Focus op gave opdrachten en uitdagend werk
● Focus op top 20 klanten in Nederland
● Ervaren management team
● Mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de koers van het bedrijf
● Betrouwbaar: afspraak is afspraak
● Heldere visie en specialisatie
● Moderne en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? JDriven ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Java Developer bij JDriven .