ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Java Ontwikkelaar bij WorkingSpirit

Over de vacature

Functieomschrijving

Je bent in staat om onze cursisten op een leuke, educatieve en enthousiaste manier de kennis over te dragen en begeleidt onze cursisten op meerdere onderdelen van het scholingstraject tot junior Java ontwikkelaar. Daarnaast werk je mee aan de innovatie van ons programma. Je bent pro-actief en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en het opstellen van het lesmateriaal.

De docent Java geeft les in het vak Java en laat zijn cursisten kennis maken met alle facetten van de programmeertaal Java. Nadat ze het lesprogramma gevolgd hebben is er een solide basis gelegd om aan de slag kunnen als junior Java ontwikkelaar.

Je maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft je cursisten opdrachten, huiswerk en toetsen die je vervolgens nakijkt. Naar aanleiding van het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les houdt de docent Java de studiebegeleiding en studievoortgang van zijn cursisten nauwgezet bij.

Gevraagd wordt

•Minimaal afgeronde HBO/WO-opleiding.
•Brede kennis van JAVA, verschillende soorten tooling, frameworks en SCRUM.
•?In het bezit van de certificering OCA Java SE8 (1Z0-808)
•Enige jaren werkervaring in het doceren. Bij voorkeur in JAVA is een pré.
•Specifieke kennis op het gebied van programmeren is een MUST.
•Verder beschik je over de volgende competenties:
•Pedagogisch en didactisch kunnen handelen.
•Je hebt vakinhoudelijke kennis van de ICT en kan dit op een enthousiaste en begrijpelijke manier overbrengen op onze cursisten.
•Je bent in staat tot zelfreflectie.
•Je kunt je eigen werkzaamheden organiseren.

Geboden wordt

Een afwisselende functie waarin het menselijke aspect sterk vertegenwoordigd is. Je hebt gedurende de dag te maken met een afwisselend programma waar je met passie je kennis over kan dragen aan de cursisten.
Je wordt onderdeel van een team waarin je de ruimte krijgt mee te denken over de inhoud van het programma. Salaris is in overleg, afhankelijk van kennis en ervaring.

Bedrijfsprofiel

Wij houden van heldere communicatie en directe lijnen. Onze platte organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer. We hechten waarde aan wederzijdse betrokkenheid tussen organisatie en werknemers. Onze cultuur kenmerkt zich door ambitie, klantgerichtheid, maar bovenal het hebben van plezier in je werk. We denken mee en luisteren naar onze klanten. Hierdoor zijn we een goede gesprekspartner en zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plek.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Working Spirit ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Java Ontwikkelaar bij WorkingSpirit .