ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Magento Developer Amsterdam PHP

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt HBO - denkniveau. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting Informatica of een soortgelijke relevante specialisatie. Je ervaring is belangrijker dan diploma's! Je hebt drie jaar of meer ervaring met PHP en Magento in een back-end omgeving.Je bezit een goede ervaring met MySQL databases en bent in staat om een platform zoals GIT op te zetten voor Agile development.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Daarnaast is het een eis, dat je behoorlijk goed Engels spreekt. Wat leer je verder in deze functie? Wanneer je eerdere ervaring hebt met het opzetten van een development team is dit voor ons een pluspunt.Je versterkt je leidinggevende capaciteiten.Je woont in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Almere en Zaandam.

Functie-eisen

Je werkt 't liefst met talentvolle collega's, waar je ook mee kan lachen.Je bent handig in contact met anderen.Je hebt oog voor de volgorde van de dingen.Je bent pro actief.Je hebt leidinggevende ervaring.Je bent een organisatorisch talent.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.000 tot Euro 4.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering Vacature samengevat:PHP, MySQLAndere functienamen voor deze vacature:Senior Magento Developer, Magento Ontwikkelaar, Magento Specialist, PHP Developer, PHP Programmeur, PHP OntwikkelaarAangrenzende sectoren voor deze vacature:Digitaal, Webshop, Online, Automatisering, ICT, IT, E-commerce, Internet, WebRelevante opleidingen voor deze vacature:HBO, HTS, InformaticaVerder van belang bij deze vacature:Magento, GIT, PHP, MySQL, Engels 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Senior Magento Developer Amsterdam PHP ga je het volgende doen: In deze functie maak je onderdeel uit van ons management team en ga je actief aan de slag met het opbouwen van onze organisatie volgens de Agile- en Scrum methodes.Je hebt een breed werkgebied, zo spelen:Je bouwt je eigen in-house team op in de nabije toekomst.Je vertaalt de wensen van onze klanten naar nieuwe functionaliteiten voor onze webshop en backend.Je speelt een belangrijke rol in de verdere uitbouw van onze onderneming en draagt actief bij aan innovatie en optimalisering van onze processen.Je leidt de projectplanning en -ontwikkeling en zorgt dat alle nieuwe softwareonderdelen grondig worden getest.Belangrijke elementen bij deze functie zijn:Team organiseren.Programmeren in Magento en PHP.Leiding geven.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn een frisse, jonge onderneming die actief is op de markt voor e-commerce. In een groot aantal Europese landen leveren wij diverse gepersonaliseerde producten, met name op het gebied van mobiel- en tabletbeschermhoezen. Binnen onze onderneming kom je terecht in een prettig en informeel team, waar je volledig de ruimte krijgt om je jezelf verder te ontwikkelen. Wij houden van eigen initiatief en zijn benieuwd naar jouw visie voor de toekomst! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een energieke, stimulerende omgeving?Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Senior Magento Developer, die past in deze rol.