ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Magento Developer bij ISAAC

Over de vacature

Functieomschrijving

Wie zoeken we?We zoeken een enthousiaste vakman of -vrouw. Je bent gedreven, voelt je betrokken en je hebt een gezonde interesse in vooruitstrevende internettechnieken. Om deze interesse te stimuleren mag je 10% van je werktijd besteden aan studie bijvoorbeeld het behalen van Magento certificeringen. Bij ISAAC werk je samen met ervaren collega’s. Ze zijn ronduit gek van het vak, net zoals jij. Jouw uitdaging? Het verwezenlijken van de wensen van onze klanten.. ISAAC maakt onder andere gebruik van Magento, Magento bevat een solide maar complexe structuur, wat jij ziet als een extra uitdaging. Je hebt 3 jaar relevante werkervaring met Magento, ervaring met Magento Enterprise is een pre.

Gevraagd wordt

Onze verlangens op een rijtje• Opleiding Informatica (minimaal HBO-niveau)• Minimaal 6 jaar relevante ervaring met Magento• Kennis van PHP, HTML, CSS en Javascript• Kennis van Magento Enterprise is een pre• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Geboden wordt

Voor wat, hoort watJe salaris bepalen we op basis van kennis, ervaring en de zwaarte van je functie. Ook biedt ISAAC je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan: een auto van de zaak, fietsregeling, spaarloon, ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. Geniet van 27 dagen vakantie bij een volledig dienstverband.

Bedrijfsprofiel

ENABLING E-BUSINESS Since 1999ISAAC stelt bedrijven in staat internettechnologie succesvol in te zetten in de bedrijfsvoering. Van kostenbesparing tot omzetverhoging! Dagelijks werken we met passie en gedrevenheid aan uw web- of softwareoplossing. Wij leveren beheerbare websites en portals, professionele webshops, effectieve mobiele applicaties en solide middleware. Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? ISAAC ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Magento Developer bij ISAAC .