ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior .NET Developer bij Ultimo

Over de vacature

Functieomschrijving

Als .NET developer bij Ultimo versterk je de backend van onze service oriented application. Vanuit deze rol vervul je een waardevolle positie in het verder ontwikkelen en verbeteren van de applicatie Ultimo, bestaande uit diverse services ontwikkeld in C#. Een zeer interessante baan voor iemand die graag aan de slag wil met complexe technische opdrachten binnen het brede spectrum van .NET.

Buitengewone kwaliteit van onze software is vanzelfsprekend erg belangrijk. Om dit goed te waarborgen maken we o.a. gebruik van continuous integration, de nieuwste technologieën en de laatste principes van architectuur. Daarnaast heeft Ultimo internationale projecten lopen waarbij je de gelegenheid krijgt om daar deel van uit te maken.

De .NET developer is onderdeel van de afdeling Research & Development (R&D). De 40 collega’s werken in multidisciplinaire en zelfsturende teams (SCRUM) waardoor iedereen is betrokken bij de planning en taakverdeling binnen de verschillende projectwerkzaamheden. Dit betekent dat je aan de slag gaat met werkzaamheden waar je heel goed in bent of juist graag verder in wilt ontwikkelen. De .NET Developer zijn betrokken bij onze volledige software ontwikkeling. Om het maximale resultaat te bereiken staat nauwe samenwerking en groeien als team bij Ultimo centraal.

Gevraagd wordt

 • HBO werk- en denk niveau
 • Bewezen ervaring met software ontwikkeling in .NET/C#
 • Passie voor het vak
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Een positieve en flexibele instelling
 • Teamplayer

Geboden wordt

 • Flexibele werkomgeving
 • Mooie, vaste en informele werkplek
 • De mogelijkheid om met veel verschillende technieken te werken als: .NET, NHibernate en Microsoft SQL Server
 • Betrokken collega’s met veel aandacht voor de persoonlijke omgang
 • Salaris range tussen €2500 en €4000 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Mogelijkheid om 32 uur of 36 uur te werken

Bedrijfsprofiel

De applicatie Ultimo bestaat uit diverse services, ontwikkeld in C#, die samen de back-end vormen, en een rijke front-end geschreven in Javascript. Voor het ontwikkelen van modules wordt gebruik gemaakt van het MVC-model in C# en een eigen webframework op de client. Voor de mobile versie van Ultimo wordt gebruik gemaakt van Sencha Touch. Heb jij kennis van .NET, C# en de diverse browser ontwikkel tools, dan heb je een voordeel.

Gezien de positieve (groei)ontwikkelingen van Ultimo, hebben we voor de positie van .NET developer ruimte voor zowel junior als zeer ervaren senior collega’s.

Senior .NET developer
Je behoudt het overzicht op de architectuur, daarnaast ben je in staat te monitoren op deadlines en ook je collega’s daarop aan te sturen. Je coached collega’s op hun zelfontwikkeling en om hun doelstellingen te verwezenlijken. Je bent in staat heldere taken en requirements te omschrijven en weet vragen vanuit de business op de juiste waarde te schatten en op te lossen.

Medior .NET developer
Inmiddels heb je een aantal jaar ervaring als ontwikkelaar. Je bedenkt, modelleert én realiseert en weet de vertaalslag te maken naar een compleet eindresultaat. Je bent toe aan een baan met meer verantwoordelijkheden en inspiratie.

Junior .NET developer
Je bent (pas) HBO of WO afgestudeerd en wilt je graag verder ontwikkelen tot een ervaren specialist. In de eerste periode gaan we jou intensief begeleiden, inwerken in onze werkprocessen en de applicatie Ultimo. Na deze inwerkperiode bouwen jouw verantwoordelijkheden steeds meer uit en krijg je steeds meer eigen regie over jouw taken en werkzaamheden.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Ultimo ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior .NET Developer bij Ultimo.