ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior .NET developer bij Invent Groep

Over de vacature

Functieomschrijving

Bij Invent Groep werken betekent dat je je aansluit bij een club mensen die gaan voor het maximaal haalbare. Je collega’s zijn (net als jij) echte “vakidioten” en nemen geen genoegen met middelmatige oplossingen. Om dit niveau te behouden bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden en houden wij regelmatig intensieve kennissessies op inspirerende locaties. Wij bieden onze medewerkers zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden en “cutting edge” projecten.

Onze cultuur kenmerkt zich door een open en informele omgeving met korte lijnen. Professioneel naar onze opdrachtgevers, gelijkwaardig naar alle collega’s.

Gevraagd wordt

 • Minimaal een en afgeronde opleiding HBO/WO Informatica of vergelijkbare technische studierichting;
 • Meer dan 5 jaar aantoonbare professionele relevante werkervaring als ontwikkelaar waarvan minimaal 3 jaar met C# .NET;
 • Ervaring met UML-modellering en software ontwikkelmethodieken met name OO en/of CBD;
 • Microsoft Certified Professional Developer (of door werkervaring vergelijkbaar (bewezen) niveau);
 • Uitstekende kennis en ervaring met het toepassen van in ieder geval C#, Visual Studio .NET 2012 en SQL Server 2008 of hoger;
 • Front end ervaring met ASP.NET bij voorkeur aangevuld met kennis van HTML5 / CSS 3 / Javascript / jQuery / Knockout JS / Angular JS ;
 • Ruime ervaring met het Microsoft Entity Framework 5 of 6
 • Kennis en bij voorkeur ervaring met het toepassen van Microsoft Server producten (bijvoorbeeld Sharepoint en BizTalk);
 • Goede kennis van (D)HTML, XML, AJAX, LINQ/lambda;
 • Kennis van – en ervaring met SCRUM of andere Agile ontwikkel methodieken;
 • Bereidheid tot reizen (nationaal) naar klanten is een vereiste

Je taalvaardigheid (Nederlands en Engels) is goed tot uitstekendJe bent stressbestendig, ervaren, diplomatiek, flexibel, deskundig, gedreven en vooral een stimulerende en overtuigende gesprekspartner. Je bent leergierig en gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg. Ook besef je dat het beste resultaat wordt bereikt door gezamenlijk overleg en teamwork.

Daarnaast ben je communicatief vaardig, klantgericht, positief kritisch, veranderingsgericht en een echte teamplayer. Je beschikt vanzelfsprekend over een sterk analytisch vermogen en werkt graag in verschillende projecten op verschillende locaties.

Geboden wordt

Bij Invent groep werken betekent dat je je aansluit bij een club mensen die gaan voor het maximaal haalbare. Wij bieden onze medewerkers zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden en “cutting edge” projecten.

Onze cultuur kenmerkt zich door een open en informele omgeving met korte lijnen. Professioneel naar onze opdrachtgevers, gelijkwaardig naar alle collega’s

Bedrijfsprofiel

Invent groep is een jonge organisatie met échte specialisten.

Onze missie is de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers te ondersteunen met doeltreffende en efficiënte software oplossingen. Hierbij verliezen wij geen moment het belang van de opdrachtgever uit het oog.

invent groep is geen grote technologiedienstverlener, maar wel één van de beste. Wij specialiseren ons in technologische oplossingen voor zowel maatwerk als gestandaardiseerde (veelal Microsoft) bedrijfsoplossingen. Wij functioneren als business partner voor onze opdrachtgevers , waarbij wij altijd gaan voor optimaal resultaat in alle fases van het proces: van visie en concept, tot projectleiding en nazorg.

Onze kracht zit hem in de diepgaande kennis en de professionele gedrevenheid van onze mensen. Daarnaast onderscheiden we ons door een duidelijke focus op innovatie en daarmee op de meest recente technologie.

invent groep draagt met trots de titel van Microsoft Certified Partner. Microsoft Certified Partners zijn Microsoft Business Partners die duidelijk hebben bewezen dat ze over de nodige knowhow, ervaring, competenties en gedrevenheid beschikken op het vlak van Microsoft producten en oplossingen.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Invent Groep ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior .NET developer bij Invent Groep.