ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior .NET ontwikkelaar bij PossibilIT

Over de vacature

Functieomschrijving

Door jouw inbreng kunnen onze klanten haar marketing- en salesprocessen effectiever en efficiënter inrichten. Als technisch consultant & .Net ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van de door ons ontwikkelde middleware, interfaces en modificaties van de standaard Microsoft Dynamics CRM en/of Salesforce.com omgevingen. Daarnaast kun je ook belast worden met de ontwikkeling en uitvoering van data migratie processen en de ontwikkeling van integraties naar legacy systems. Hierbij zal de nadruk liggen op Microsoft ontwikkelingstools en technologieën. Uiteraard wordt ook verwacht dat je in staat bent om gestructureerd te werken en documentatie op te kunnen leveren voor de door jouw ontwikkelde software. 

Gevraagd wordt

• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in Informatica of aanverwante opleidingen
• Uitgebreide kennis van en ervaring met het programmeren in C# is een eis
• Kennis van Web Services en Microsoft .Net technologie
• Ervaring met het programmeren in Apex (Salesforce.com) is een pré
• Ervaring met Dynamics CRM 2011 of hoger is een pré
• Ervaring met het ontwikkelen van web applicaties in asp.net is een pré
• Duidelijke communicator (zowel schriftelijk als verbaal)
• Creatief in het oplossen van technische vraagstukken
• In staat om te focussen op deadlines en aflevermomenten en in staat om abstract te denken
• Overtuigend
• Analytisch vermogen
• Initiatiefrijk
• Klant- en servicegericht
• Overzicht op bedrijfsprocessen
• Resultaatgerichte houding

Geboden wordt

Bij PossibilIT bieden wij jou een uitdagende en dynamische werkomgeving waarbij je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Ons kantoor bevindt zich op één van de mooiste plekjes in Utrecht vlakbij Fort Blauwkapel met uitzicht op de waterlinie. In ons bedrijf heerst een informele sfeer waarbij we vooral houden van aanpakken en waar maken wat je beloofd. Je komt terecht in een afwisselend team waarbij collegialiteit en humor hoog in het vaandel staan. 

Bedrijfsprofiel

In ons veertienjarig bestaan hebben wij ons gemanifesteerd als dé softwarespecialist voor organisaties die opereren binnen of de slag willen maken naar de subscription economy.

Eén van onze belangrijkste producten is een door ons ontwikkeld middleware systeem die de communicatie verzorgt tussen back- en frontend systemen. Dit systeem bedient klanten als RTL, Kamernet & Trustpilot. Voor dezelfde doelgroep hebben wij ook een payment interface ontwikkeld die de communicatie tussen Payment Service Providers en de financiële backend verzorgt. Systemen waarmee we onze software koppelen zijn onder andere Salesforce.com, Zuora en Microsoft Dynamics CRM.

Een ander belangrijk product is een door ons ontwikkelde addon voor Microsoft Dynamics CRM die het mogelijk maakt om je abonnementen en verschillende titels te beheren in CRM. Met deze addon, Subscription Management for CRM (SuM), kunnen organisaties hun CRM omgeving ook inzetten voor de verkoop van bijvoorbeeld magazines of tijdschriften in een abonnementsmodel.

Onze overige activiteiten variëren van het automatiseren van uitgeefprocessen en het faciliteren van een web-based advertentieverkoopsysteem (adDEPOT) tot het ontwikkelen van CRM oplossingen voor het Controlled Circulation proces. Ook Redactionele Workflow, Business Intelligence, Detachering, Datawarehousing en nog meer IT gerelateerde diensten behoren tot de portfolio van PossibilIT.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? PossibilIT ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior .NET ontwikkelaar bij PossibilIT.