ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior .Net (DevOps) Software Engineer bij TKP Pensioen

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt ervaring als (DevOps) engineer softwareontwikkeling binnen een scrumteam en combineert gedegen vakkennis met een (pro)actieve houding. Een echte software specialist die ons helpt met het verder professionaliseren van de afdeling en het opleveren van excellente systeem oplossingen!

De ICT-oplossingen van TKP zijn state-of-the-art. Voor de ICT-afdeling, bestaande uit ruim 100 medewerkers, is het een belangrijke uitdaging om dit zo te houden. Dat kan alleen maar door continu te innoveren: in mensen, oplossingen, technologie, werkwijzen en kennis. We richten ons op dit moment o.a. op DevOps, Continuous Delivery, Continuous Integration, Testautomatisering, Containertechnologie, Microservices, IaaS en PaaS. Dat we hierbij nadrukkelijk kijken naar de Open Source ontwikkelingen is evident. 

Gevraagd wordt

  • HBO/academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als .Net Ontwikkelaar;
  • Kennis van Java EE, JMS, JSON en REST (JAX-RS) is een pre;
  • Kennis van microservices en domain driven design is een pre;
  • Kennis van enterprise integration patterns;
  • Kennis van Oracle databases is een pre;
  • Ervaring van één of meerdere van de volgende technieken is een pre: test frameworks, Scala, Groovy, Gradle en/of Java 8.
  • Kennis van pensioen specifieke systemen is niet vereist, maar wel een pluspunt.

Geboden wordt

Naast een passend salaris met een flexbudget (inclusief 13e maand en vaste vergoeding) kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettig en professioneel werkklimaat. Bij TKP is veel ruimte voor ontwikkeling, zowel vakmatig als persoonlijk.

Bedrijfsprofiel

De ICT-oplossingen van TKP zijn state-of-the-art. Voor de ICT-afdeling, bestaande uit ruim 100 medewerkers, is het een belangrijke uitdaging om dit zo te houden. Dat kan alleen maar door continu te innoveren: in mensen, oplossingen, technologie, werkwijzen en kennis. We richten ons op dit moment o.a. op DevOps, Continuous Delivery, Continuous Integration, XL Deploy, IaaS en PaaS.

TKP biedt een uitdagende en vooruitstrevende omgeving om in te werken. TKP wil de beste pensioenuitvoerder van Nederland zijn en daarvoor zoeken wij specialisten die daar persoonlijk een bijdrage aan willen en kunnen leveren. ICT wordt binnen TKP ingezet om de bedrijfsdoelstellingen zo snel mogelijk te behalen en waar mogelijk klantverwachtingen te overtreffen.

Wij zijn een dynamisch bedrijf en verwachten dat jij je hierin thuis voelt. Binnen TKP kennen wij een informele sfeer zonder dat we de professionaliteit uit het oog verliezen. Welke functie je ook hebt, bij TKP ben je verantwoordelijk voor de klant. Als team heb je met diverse collega’s van verscheidene afdelingen te maken. Samen met hen streef je er naar om de beste resultaten voor onze klanten te bereiken. Hard werken als het moet, een grapje als het kan, maar altijd met plezier.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? TKP Pensioen ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior .Net (DevOps) Software Engineer bij TKP Pensioen.