ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

(Senior) .Net developer - Maatwerk

Over de vacature


Voor een organisatie, gevestigd in Rotterdam, ben ik opzoek naar een developer die aan de slag wilt als senior .Net developer. Deze informele organisatie is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen.

De maatwerk oplossingen bestaan o.a. uit webapplicaties, mobiele applicaties en bedrijfssoftware. Haar klanten variëren van het MKB t/m grote internationale partijen.

Doormiddel van een Scrum werkwijze stellen zij de klant centraal in het ontwikkelproces. Tevens streeft de organisatie ernaar om met de nieuwste technieken te werken. Momenteel werken ze met het .Net Framework 3.5 / 4.0, C# en VB.Net, SQL server, Unit testing, TDD, DDD.

Je komt te werken in een team van 9, waarbij expertise evenredig is verdeeld. Ze gaan informeel met elkaar om en hebben geregeld bedrijfsuitjes. De lijnen zijn kort en iedereen helpt elkaar. Daarnaast krijg je vanuit de organisatie de ruimte om certificaten en/of opleidingen te behalen.

Functie eisen

Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van informatica
Minimaal 3 jaar ervaring met C# en asp.Net
Ervaring met SQL server
Ervaring met werken in een Agile omgeving is een pre

Wat krijg jij ervoor terug
Een salaris tussen de €3000 en €4000
Mogelijkheid om 4 dagen te werken
Flexibele werktijden
Vrijheid in projecten

Ben jij geïnteresseerd in de functie als .Net ontwikkelaar?

Reageer dan via onderstaande link.

Je sollicitatie komt terecht bij Jurriaan van Leeuwen, Microsoft development consultant bij computer Futures. Zodra je C.V. is ontvangen zal er contact met jou worden opgenomen