ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior PHP Developer Rotterdam Coaching UITBREIDING TEAM TOT 4.500

Over de vacature

Functieomschrijving

• Uitstekende kennis van PHP5 en OOP • Interesse voor Magento. We bieden je de ruimte Magento beter te leren kennen en gebruiken. • Hands-on mentaliteit • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Kennis van database architectuur en SQL (MySQL 5) • Goed bekend met webgerelateerde standaarden (zoals HTML, XML, CSS, JSON, Javascript, AJAX) • Bekendheid met versiebeheer systeem Git • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift • Relevante werkervaring in de rol als lead developer is een préHet is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Rotterdam, Breda, Den Haag, Dordrecht en Gouda.

Functie-eisen

• Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en een teamplayer • Je bent proactief in het meedenken over nieuwe concepten en ontwikkelingen.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.500 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Senior PHP Developer Rotterdam Coaching    ga je het volgende doen: In jouw rol als lead developer speel je een centrale rol binnen het development team. Je bedenkt de juiste architectuur en beoordeelt de haalbaarheid van de oplossingen. Hierbij denk je verder dan alleen de technische mogelijkheden. Vanuit jouw expertise bewaak je de kwaliteit van het eindresultaat. Agile Scrum is voor jouw geen loze term, maar een aanpak waar je volledig achterstaat. Je denkt aan tafel met de klant mee en stelt kritische vragen. Je werkt nauw samen met het development team, de Scrum Master, onze Online Marketeers en niet te vergeten onze klanten. Ook heb je aandacht voor security en versiebeheer.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn een Rotterdams internetbureau met 20 webspecialisten. Met twee gespecialiseerde platformteams bouwen wij sinds 1997, samen met onze klanten, dagelijks aan vernieuwende Magento webshops en Drupal websites en webapplicaties. Met onze focus op open source webontwikkeling en optimalisatie, gaan wij maar voor één doel: jouw groeiambitie waarmaken. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou. Onze medewerkers focussen zich dedicated op websites óf webshops. Binnen deze disciplines is gekozen voor één platform waarop wordt ontwikkeld: Magento voor webshops en Drupal voor websites. Zo kunnen we met recht zeggen dat we specialist zijn op beide fronten, terwijl overeenkomstige factoren toch geborgd zijn binnen één organisatie.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Senior PHP Developer, die past in deze rol.