ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior PHP developer bij Specialist Retail Systems B.V. (SRS)

Over de vacature

Functieomschrijving

Samen met een klein en hecht team van ervaren developers werk je continu aan verbeteringen aan de bestaande applicatie. Het kan gaan om kleine wijzigingen maar ook klant specifieke oplossingen die vaak te maken hebben met de hele logistiek achter het pakket. Bij ons werk je echt aan oplossingen waar de klant mee aan de slag kan! Werken met de nieuwste technieken in de dynamische wereld van met name modewinkels.

– Een uitdagende en veelzijdige functie in een bedrijf waar jouw mening meetelt.
– Een no-nonsense cultuur en een hecht teamverband.
– Een kans op excelleren en ontwikkelen op hoog niveau
– Uitdagende projecten voor interessante klanten
– Heldere OTAP-ontwikkelstructuur
– Stabiele organisatie met 35 jaar ervaring in automatisering en 15 jaar ervaring in PHP

Gevraagd wordt

– HBO werk- en denkniveau;
– Een zeer proactieve en oplossingsgerichte instelling;
– Ruime ervaring met: PHP 5 OOP, Git (of een andere DCVS, zoals Mercurial), MySQL, XML, XML schema en SOAP (zowel server als cliënt);
– Kennis van C# is een pre;
– Hoge mate van zelfstandigheid en collegialiteit.

Geboden wordt

– Een aantrekkelijk salaris;
– Pensioenregeling;
– 25 vakantiedagen;
– Reiskostenvergoeding;
– Doorgroeimogelijkheden;
– Informele werksfeer met leuke collega’s;
– Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden.

Bedrijfsprofiel

Automatisering is onmisbaar voor moderne retailers om effectief voorraden, verkopen en klantgegevens te managen. Hierdoor krijgt men de beschikking over heldere rapportages en kan men onder andere inkopen, afprijzen, budgetteren en herverdelen op basis van harde cijfers in plaats van enkel op gevoel. Zo’n dertig jaar geleden vormde zich het bedrijf SRS uit de Coltex Retail Group (i.e. Forecast, Vet, DiDi, e.a.). Inmiddels is SRS uitgegroeid tot een gerespecteerde automatiseerder voor de kleine boetiekjes tot aan de multinationale winkelketens. In de loop van tijd is een specialisme ontstaan voor integrale oplossingen tussen stenen winkels en webwinkels in de mode, schoenen, lingerie en sport retail. Inmiddels beschikken de meeste klanten van SRS over de derde generatie retail software, genaamd StoreInfo. Deze biedt een unieke toegevoegde waarde, waarmee SRS momenteel voorloper is in de markt. De software is een volwaardige webapplicatie en daardoor bereikbaar via de internet browser. Dit biedt niet alleen een enorme stap in de mobiliteit en controle voor de retailer, maar ook voor SRS biedt dit efficiency in het kader van het onderhoud van de software en de hosting van het serverpark. Sinds de lancering van StoreInfo in 2005 blijft SRS ieder jaar groeien in aantal gebruikers.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Specialist Retail Systems B.V. (SRS) ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior PHP developer bij Specialist Retail Systems B.V. (SRS).