ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior RETAIL Business Consultant - Regio Randstad J0416-0321

Over de vacature

Functieomschrijving

“Help jij graag mee bij de digitale transformatie van onze Retail klanten?”

 

Wat ga je doen?

Wij zoeken voor ons Retail team een ervaren Senior Business Consultant. Digital Transformation verandert organisaties. Het gaat over de impact die digitale technologie heeft op alle onderdelen van de samenleving. Jij weet waar de echte uitdagingen en vooral kansen liggen. Vanuit je eigen ervaring, want je verbetert de prestaties van organisaties door middel van Digital Transformation. Met jouw visie op Digitale Transformatie inspireer je opdrachtgevers en help je hen te excelleren op dit vlak.
Samen met je team van specialisten volg je innovaties op de voet en bied je aantoonbare toegevoegde waarde aan onze klanten.

 

Jouw profiel

  • Een afgeronde HBO of Academische opleiding (richting ICT of Bedrijfskunde)
  • Minimaal 5 – 10 jaar relevante werkervaring (als Business Consultant of Adviseur bij voorkeur in de Retail) 
  • Vakinhoudelijk sterk op een of meerdere gebieden: Omni Commerce, POS, Customerization, Business Process Management, Mobility, ERP, Supply Chain Management en Digital Transformation;
  • Je beschikt over de volgende kenmerken: klantgericht, resultaatgericht, commercieel, overtuigend, probleemoplossend, organisatiesensitief, enthousiast en ambitieus;
  • Overtuigingskracht, teamspeler, klantfocus, ‘can-do, will-do’ mentaliteit;
  • Een gepassioneerde professional, een vakman in hart en nieren met een duidelijke mening en visie;
  • Je bent duidelijk ondernemend en een doorzetter, en hebt de intrinsieke motivatie om kennis te delen. ‘The extra mile’ doe je ‘by default’. Je bent altijd op zoek naar verbetering en denkt vanuit mogelijkheden. Je motiveert anderen, daagt anderen uit, weet van aanpakken én wat er in de markt speelt. Je verbaast je erover dat anderen niet buiten gestelde kaders denken.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende communicatie en change management vaardigheden.

 

Waar kom je terecht?

Manufacturing, Retail and Consumer Services (MRCS) is een groeiende en succesvolle unit binnen CGI Nederland met in totaal ongeveer 60 gedreven professionals. Wereldwijd zijn er van de 68.000 professionals bij CGI circa 4000 dagelijks met Retail bezig.

Wie komt werken bij CGI, gaat deel uitmaken van een hechte community professionals die dedicated met hun vak bezig zijn en elkaar actief opzoeken om zodoende te leren en tezamen producten en services te ontwikkelen voor klanten.

Binnen de unit Manufacturing Retail & Consumer Services zijn wij verantwoordelijk voor de Retail klanten in Nederland. Onze focusklanten bevinden zich zowel in de food als non-food markt, en uiteraard ook onder de pure-players. Zo kunnen we jou altijd de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden en kun jij jouw entrepreneur schap (verder) ontwikkelen.

 

We willen het beste uit je halen. Durf jij het aan?

CGI is anders dan de meeste bedrijven . We hebben niet alleen een visie en missie, zoals andere bedrijven doen, maar een droom: het creëren een omgeving waarin we genieten van samen te werken en een bijdrage leveren aan de opbouw van een prachtig bedrijf. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en veel te leren, mits je weet hoe je van die ruimte gebruik kunt maken!

 

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden of sollicitatieprocedure? Bekijk dan snel onze website www.werkenbijcgi.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

** If you are not an EU-resident, please visit our global career site cgi.com**