ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior SharePoint / Business Productivity Consultant bij QNH

Over de vacature

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een ervaren Business Productivity / SharePoint Consultant voor wie O365 en SharePoint functioneel geen geheimen kent. Je hebt ervaring als consultant op dit domein en weet ook wanneer andere oplossingen wellicht efficiënter zijn. Je bent in staat om samen met je klanten het digitaal samenwerken stevig vorm te geven met oog voor het veranderkundige aspect, je daarbij passende aanpak en vooral het betrekken van de eindgebruikers. Je bent sterk in pre-sales, adviesvaardigheden, veranderkundige aspecten en agile implementatietrajecten op basis van Scrum. Daarbij werk je binnen diverse projecten nauw samen in een team met andere professionals, zowel op basis van O365- en SharePointtechnologie als andere voor de klant relevante oplossingen voor het digitaal samenwerken.

Gevraagd wordt

  • Afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Enkele jaren SharePoint en/of Office 365 ervaring
  • Affiniteit van agile/scrum werktechnieken;
  • Affiniteit van pre-sales werkzaamheden;
  • Goede consultancy skills;
  • Bij voorkeur relevante en recente Microsoft SharePoint/O365 certificeringen
  • Sterke analytische- en communicatieve vaardigheden;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Geboden wordt

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van collega's. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en waarin je alle kansen krijgt om mee te groeien en te bouwen. We vinden persoonlijke ontwikkeling dan ook erg belangrijk binnen QNH en investeren hier veel in.

Bedrijfsprofiel

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, waarbij we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We verbinden mensen, processen en IT. Onze dienstverlening richt zich op de optimalisatie van informatievoorziening, onderliggende IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken, op platformen die klaar zijn voor de toekomst. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om te innoveren door het IT landschap te rationaliseren.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? QNH ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior SharePoint / Business Productivity Consultant bij QNH.