ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior Wordpress developer bij Netvlies

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Wordpress developer heb je feeling voor design, maar onderscheid je je voornamelijk door je ervaring met het doorvertalen naar een oplossing van hoge kwaliteit. Continu streven naar verbetering in kwaliteit en onderhoudbaarheid is je motto, zowel bij kleine als grote projecten. Van marketing driven websites welke bijdragen aan doelstellingen van klanten wordt je enthousiast.

Je werkt in multidisciplinaire Agile teams aan het ontwikkelen websites voor onze klanten. Je werkt hierbij nauw samen met onze klanten (product owners), vormgevers, marketing & business intelligence collega’ en font- en back-end developers.

Je werkzaamheden

 • Realiseren van responsive marketing websites
 • Testen van het eigen werk, signaleren en oplossen van fouten
 • Adviseren van business developers, collega's en klanten
 • Eigen tijdsinschatting maken en planning beheren
 • Kwaliteitsbewaking en verspreiden van Wordpress kennis

Gevraagd wordt

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring.
 • Je kent Wordpress door en door. Nieuwe functionaliteit ontwikkelen kent voor jou geen geheimen. Je weet waar de mogelijkheden en grenzen liggen van Wordpress.
 • Ervaring in technisch complexe projecten is een must.
 • Kennis en ervaring met het werken in Git / SVN / OTAP.
 • Een goed gevoel voor usability/user experience
 • Je hebt ervaring met Agile / Scrum en staat binnen een scrum team je mannetje.

Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en je deelt je kennis graag met collega’s. Je ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige oplossingen binnen de specificaties en denkt resultaatgericht mee in oplossingen voor onze klanten. Je bent een teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Geboden wordt

Een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een flexibele en dynamische organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Je krijgt alle mogelijkheden om je expertise in te zetten voor mooie opdrachtgevers zoals Lamb Weston, Fit For Free, SportCity, Chassé Theater, Kärcher en Perfetti Van Melle.

We werken bij Netvlies met zelfsturende, multidisciplinaire Agile projectteams, omdat we een hiërarchische structuur met veel controle niet vinden passen bij intelligente professionals. Je bent dan ook baas over je eigen planning, werkt thuis wanneer je wilt en kiest zelf je projecten.

Daarnaast geven we je de ruimte om jezelf te ontplooien. Je mag gebruikmaken van een persoonlijke coach die jouw ontwikkeling en groeipotentieel centraal stelt. We geven je de gelegenheid om events te bezoeken en opleidingen te volgen en we betalen jouw vakliteratuur.

Bedrijfsprofiel

Het Netvlies-team bestaat uit circa 40 gedreven online professionals met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar. Zij willen het beste uit zichzelf halen met als doel: de verwachtingen van onze opdrachtgevers en zichzelf overtreffen. Ze krijgen daarvoor bij Netvlies alle ruimte. Niet voor niets werden we voor ons beleid op het gebied van sociale innovatie in 2012 uitgeroepen tot Slimste Bedrijf van Nederland. 

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Netvlies ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior Wordpress developer bij Netvlies.