ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Senior iOS Ontwikkelaar bij Shareforce

Over de vacature

Functieomschrijving

Shareforce is op zoek naar (senior) developers. We bouwen aan een multidisciplinair team van ontwikkelaars die apps ontwikkelen voor mobiel, web en wearables. Wij zoeken kandidaten met een passie voor het vak die de ambitie hebben om voorop te lopen in hun vakgebied. Als (senior) developer ben je een kei binnen één platform en kun je een vloeiende start maken bij Shareforce. Op naar een succesvol 2015!Jij staat aan de basis van de ontwikkeling, doorontwikkeling en het onderhoud van code van innovatieve projecten en software-as-a-service producten. Daarnaast ben je een goede teamspeler die andere ontwikkelaars kan laten groeien. Samen met een projectleider ben je verantwoordelijk voor een tevreden glimlach op het gezicht van onze klanten. Wij bieden je de kans om je eigen kennis in de toekomst te verdiepen of juist te verbreden. 

Gevraagd wordt

Jouw profiel:
  • HBO opleiding (bijv. Informatica);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring;
  • Gedegen kennis van Java, Objective-C of PH;
  • Affiniteit met nieuwe technologie, toepassingen en gadget;
  • Zelfstandig, nauwkeurig, oplossings- en klantgericht.

Geboden wordt

Voor de invulling van deze vacature gaat onze voorkeur uit naar een dienstverband van 40 uur per week. We bieden een aantrekkelijk salaris afhankelijk van ervaring en kwaliteiten. Daarnaast maken een winstuitkering, vakantiegeld en 23 vakantiedagen deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Een tijd voor tijd / geld regeling, een reis- & onkostenvergoeding en een gratis parkeervergunning zijn onderdeel van het pakket. Mooi meegenomen is bovendien de extra vakantiedag bij elk volgend dienstjaar. Shareforce biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleert dit bij haar medewerkers. Een jaarlijks functioneringsgesprek, coaching en een persoonlijk ontwikkelingsplan / budget helpen je om te blijven groeien in je vak. Wij dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen. We bieden een prettige, open werkomgeving in een historisch pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch, gelegen op 250 meter van het centraal station. Bij start van je dienstverband zorgen we ervoor dat je werkplek van alle gemakken is voorzien. Je krijgt de beschikking over een Macbook van de zaak. 

Bedrijfsprofiel

Shareforce is een pionier in mobiele- en web applicatie ontwikkeling. We bouwen aan een full-service bedrijf waarin innovatie centraal staat.

Voor onze klanten proberen we nu al te ontdekken waar hun toekomstige kansen liggen. Daarnaast investeren we steeds vaker in eigen concepten. Onze medewerkers bieden we de kans om te experimenteren met nieuwe technologie en zich hierin te verdiepen. De cultuur binnen Shareforce is professioneel, taakgericht, informeel en direct. Shareforce werd in 2008 opgericht en is onderdeel van Exelirent. 

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Shareforce ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Senior iOS Ontwikkelaar bij Shareforce .