ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Service Expert Zakelijke Markt

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Service Expert ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en verantwoordelijk voor het oplossen van problemen, het inventariseren van klantbehoeften en hierop inspelen met het juiste advies. Je bouwt een relatie met de klant en weet ze te binden aan KPN. Wil jij klanten van KPN helpen, ben je communicatief vaardig, beschik je over voldoende inlevingsvermogen en heb je affiniteit met internet, televisie en bellen? Reageer dan snel!

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze baan bij KPN, een van Nederlands aantrekkelijkste werkgevers, moet je overeenkomen met het onderstaande profiel:
- Minimaal MBO werk- en denkniveau
- 32 á 40 uur flexibel beschikbaar zijn, werktijden zijn van 07:00 - 20:00 uur
- Bereid om minimaal 2 avonden per week te werken
- Bereid om op de langere termijn ook in de weekenden te werken.

Arbeidsvoorwaarden

- Salaris van € 13,78 bruto per uur;
- Een prettige, gezellige (informele) werksfeer;
- Flexibele werktijden;
- Doorgroei- en doorstroommogelijkheden;
- Georiënteerd beloningsprogramma op basis van je eigen inzet;
- Een betaalde introductie-, communicatie- en inhoudelijke training van 5 weken;
- Volgen van een MBO 4 opleiding.

Sollicitatieprocedure

Bedrijfsprofiel

KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt onder andere aan consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisieoplossingen. Al sinds 1852 helpt KPN Nederland verder met de nieuwste technologie van dat moment. Van telegraaf tot 4G, van telefoniste tot telefooncentrale en van staatsbedrijf tot commercieel concern. Het portfolio aan kwaliteitsproducten van KPN is groot.
Ruim 30 duizend medewerkers zetten zich wereldwijd in om klanten de nieuwste technologie, de beste producten en diensten te leveren. Dit doen zij succesvol, KPN positioneert zich als marktleider in Nederland. KPN staat voor persoonlijk, eenvoud en vertrouwen. Het biedt de nieuwste producten en diensten van bewezen kwaliteit die bovendien ook nog eens makkelijk in gebruik zijn.