ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Servicedesk Medewerker IT

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en punctuele IT servicedesk medewerker die graag een hoge klanttevredenheid nastreeft? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een gemeente in de regio Rotterdam zoek ik een IT servicedesk medewerker. Als IT servicedesk medewerker ligt je verantwoordelijkheid op het gebied van het bieden van vakkundige oplossingen voor IT gerelateerde vragen van medewerkers. Je neemt meldingen (zowel telefonisch, per mail als in persoon) aan van medewerkers en inventariseert, registreert en verwerkt deze. Diepgaande technische vragen escaleer je naar dan wel naar de 2de lijns of 3de lijns servicedesk medewerkers. Als IT servicedesk medewerker draag je in belangrijke mate bij aan de klanttevredenheid binnen de organisatie. Servicegerichtheid, communicatief sterk en betrokkenheid zijn dan ook erg belangrijke competenties om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

Functie-eisen

  • Gemeentelijke ervaring is een pré
  • Ervaring met registreren meldingen in TOPdesk
  • Communicatief sterk
  • Betrokken en flexibel
  • Servicegericht (geen ‘NEE')

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag;. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +3110 - 750 6026