ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

SharePoint Implementation specialist gezocht! €600 per dag

Over de vacature

Functieomschrijving

Als SharePoint Online specialist kom jij te werken op een prachtig project voor 1 van onze Microsoft Gold Partners, het gaat om het implementeren van SharePoint Online.

We zoeken een zelfstandig persoon die zowel Technisch als Functioneel advies kan geven aan onze klant en ruime ervaring heeft opgedaan met het implementeren van Office 365 en SharePoint.

Welke technische skills vragen wij?

- Ervaring met Sharegate
- Ervaring met SharePoint 2010 / 2013
- Ervaring met Office 365
- Bij voorkeur gecertificeerd SharePoint en Office 365


Nigel Frank International is een Microsoft Recruitment Agency. Wij zijn de nummer één leverancier van Microsoft banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij opzoek naar de MS professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.
Ik zou graag met gemotiveerde Microsoft SharePoint, Office 365 en Azure professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geïnteresseerd zijn in nieuwe uitdagende projecten / contracten, vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Wil jij in aanmerking komen voor deze job? Stuur dan jouw CV naar R.zanden@Nigelfrank.com of bel +31 858 886 725

Microsoft / Cloud / Gold Partner / SharePoint / Unified communications / Technical consultant/ Business Management / Implementatie / Agile / Office 365 / Share Point / Mail migratie / business intelligence / Amsterdam / Hoofddorp / Schiphol / Almere / Uitgeest / Ijmuiden / Haarlem / Eindhoven / Den Bosch / Tilburg / Rotterdam / Breda / SharePoint 2013 / SharePoint 2012