ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Sitecore Trainee bij Fireball IT

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Software Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig of in teamverband technisch ontwerpen, ontwikkelen, testen en documenteren van op Microsoft gebaseerde ICT-oplossingen. Je zorgt voor het in detail vertalen van functionele vraagstukken naar werkende technische oplossingen. Afhankelijk van de opdracht werk je in teamverband en in nauw overleg met de klant.

Het Sitecore traineeship bestaat uit 2 delen. Je gaat de officiële Sitecore developer training volgen waarna je bij het behalen van het examen certified Sitecore developer bent. Daarnaast ga je direct bij een van onze grote partners werken aan een groot Sitecore traject om het geleerde toe te passen in de praktijk. Je wordt gekoppeld aan een senior sitecore developer die jou de fijne kneepjes van het vak leert. Learning on the job is waar wij in geloven. De totale doorloop van het intensieve traineeship is 9 maanden.

Gevraagd wordt

  • Ben jij beginnend .NET ontwikkelaar of net afgestudeerd?
  • Heb je een passie voor softwareontwikkeling?
  • En wil je goed verdienen?

Geboden wordt

  • Veel verdienen: Verdien altijd 70% van het commerciële tarief waarvoor jij bent ingezet.
  • Veel vrijheid: Bepaal zelf wanneer je wilt werken en aan welke opdracht.
  • Gegarandeerd salaris: Als je niet bent ingezet krijg je een gegarandeerd salaris van 2.500 Euro. Dit is geen voorschot.
  • Professioneel salesteam: Wij zorgen voor uitdagende opdrachten. Uiteraard ben je vrij om via je eigen netwerk eigen opdrachten te scoren.
  • Vast dienstverband: Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Informatie uitwisselen met je collega’s: Collega’s om je heen met wie je kennis deelt.

Bedrijfsprofiel

Fireball-IT is een jong energiek bedrijf dat staat voor Passie, Plezier en prestatie. We zijn gespecialiseerd in het leveren van Professional Services op het gebied van Microsoft technologie en Front end expertise.

Wij zijn een no nonsense organisatie. Management lagen houden wij niet van. Pakken cultuur vinden wij verschrikkelijk. Je “ baas” die met de eer gaat strijken voor jouw goede ideeën en werk zal je bij ons niet vinden.

Samen werken aan gave uitdagende opdrachten is wat wij willen. En samen bouwen aan het bedrijf Fireball-IT.

Dit doen we door elkaar te respecteren, te luisteren naar elkaars ideeën en vooral door samen veel leuke dingen te doen. Karten, skiën, avondje uit, kennissessies organiseren en bijwonen zijn hier voorbeelden van.

Wij werken alleen met ondernemende professionals. Mensen die van het vak houden en er een uitdaging in zien om de opdrachtgever echt verder te helpen en zelf keuzes durven maken. Alleen deze professionals onderscheiden wij ons namelijk bij onze klanten!

Hoe werken wij?

Wij zijn op zoek naar ondernemende Software Ontwikkelaars die zelf bepalen wanneer ze werken, waaraan ze werken en hoeveel ze verdienen!

Wij bieden een Fireball Flexibel Contract. Dit houd kort gezegd in dat je een vast contract krijgt voor onbepaalde tijd met een basis salaris van 2.500 Euro bruto. We zeggen altijd “ Hiervoor hoef je niets te doen”. Ben je ingezet op een opdracht verdien jij 70% van het commerciële tarief.

Werken met de voordelen van een freelancer maar met alle gemakken die je van een vast dienstverband mag verwachten.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Fireball IT ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Sitecore Trainee bij Fireball IT.