ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Skilled Servicedesk Engineer (Networking / Security)

Over de vacature

Functieomschrijving

Beschikt jij over een afgeronde HBO ICT, Informatica of Netwerk Infrastructuur Design opleiding? Dan kun je bij onze klant aan de slag als Skilled Servicedesk Engineer (Networking / Security). Je gaat werken een team van zo'n 5 collega's aan grote, uitdagende projecten. Je geeft klanten advies op het vlak van loadbalancing, application hosting, security, firewalling en networking en (vaak complexe) problemen los jij samen met je collega's op. Je krijgt vanuit deze functie ruimschoots de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, certificeringen te behalen en door te groeien naar de functie van (Netwerk) Engineer. 

Vanuit jouw rol heb je dagelijks contact met een groot aantal enterprise klanten in Nederland en ben je verantwoordelijk voor het functioneren en de beveiliging van hun netwerkomgeving. Door jouw kennis van IP-netwerken geldt: hoe complexer het probleem, hoe groter de uitdaging. Je werkt met de nieuwste technieken van leveranciers als Palo Alto, F5, Airwatch, Axway, etc.

 

Functie-eisen

Voor de functie Skilled Servicedesk Engineer (Networking / Security) gelden de volgende eisen:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een afgeronde HBO IT-opleiding;
  • Je bent leergierig en enthousiast;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, gericht op samenwerken, gemotiveerd en empatisch;
  • Je beschikt over rijbewijs B.

Trefwoorden: Engineer, Netwerkbeheerder, Network, IP, Ede, Loadbalancing, Application Hosting, Security, Firewalling, HBO

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van IP-Networking. Ze leveren consultancy en solutions op het gebied van Cloud Computing, BYOD, Hosting en dergelijke en werken daarbij voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Er werken ongeveer 20 specialisten. De vacature van Skilled Servicedesk Engineer (Networking / Security) is ter uitbreiding.

Aanbod

  • Een salaris van € 2.000,- tot € 3.000,- per maand;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitstekende opleidings- en certificeringsmogelijkheden;
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.