ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Software Developer

Over de vacature

Functieomschrijving

Wil jij software maken die onze klanten het werk gemakkelijker maakt  en wil jij jezelf continu blijven ontwikkelen? Vind je het prettig om samen te werken met gedreven en kundige collega's in een informele sfeer en in een organisatie met korte lijnen? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Als Software developer ontwikkel je mee aan het ERP product Tobias AX dat door woningcorporaties in heel Nederland gebruikt wordt. Op basis van wensen van klanten, wetswijzigingen of productstrategie wordt deze programmatuur continu uitgebreid en verbeterd. Je test je eigen programmatuur en aanpassingen voordat deze worden aangeleverd bij het testteam. Ook spoor je fouten op die je vervolgens oplost. We werken volgens scrum en het is daarom van groot belang dat je goed kunt  communiceren, samenwerken en flexibel bent.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding richting bedrijfskunde of informatica en ervaring met object georiënteerd programmeren
  • Je hebt kennis van en/of ervaring met een van de volgende programmeertalen: HTML, CSS, ASP.NET, JavaScript, C#, SQL
  • Ervaring met Dynamics AX (X++) is een pré
  • Je bent zelfstandig, analytisch en hebt gevoel voor details
  • Naast technische kennis heb je een goed oog voor functionaliteit
  • Je bent communicatief vaardig, flexibel en een team player
  • Je vindt het vanzelfsprekend om resultaat en klantgericht te werken en te gaan voor kwaliteit

Bedrijfsprofiel

Aareon NL is een solide, sterk groeiende en internationale werkgever, gevestigd in Emmen. We bieden je uitdagend werk in een dynamische, flexibele, professionele maar toch informele omgeving.

Innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast hecht Aareon veel waarde aan klantgerichtheid en aan de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van haar medewerkers. De groei en dynamiek van de organisatie bieden vele ontwikkelmogelijkheden. In een professionele werkomgeving geef je zo vorm aan jouw carrière.

Kijk voor meer informatie op https://www.aareon.nl/Organisatie/Aareon_als_werkgever.440.html