ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Software Ontwikkelaar

Over de vacature

Wil jij in je carrière als Software Ontwikkelaar de volgende stap maken? Doorgroeien in deze functie door je werkervaring en het behalen van je certificeringen? Lees dan nu verder!

Functieomschrijving

Je gaat zelfstandig aan de slag als Ontwikkelaar binnen verschillende projectteams en bent technisch verantwoordelijk voor de ontwikkeling van applicaties. Binnen projecten houd jij je bezig met het bouwen en testen van nieuwe applicaties voor zowel intern als extern gebruik en het onderhouden en door ontwikkelen van de bestaande omgevingen. Je kunt hierbij denken aan: extra functionaliteiten, het aanpassen van systemen aan de wensen van de gebruikers en de koppelingen met andere systemen van de klant. Aangezien elk systeem weer anders is, is het van belang dat je niet alleen in codes, maar ook in oplossingen kunt denken. Development is niet alleen je werk maar ook jouw passie.

Functie-eisen

  • Afgeronde IT opleiding op HBO/WO niveau, zoals Informatica of Technische Informatica
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met Java, .NET óf C#
  • Grote affiniteit voor softwareontwikkeling en analytische uitdagingen
  • Niet bang om op mensen af te stappen of om vragen te stellen
  • Interesse om zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam te zijn
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Bereid om in jezelf te investeren, op het gebied van vakinhoudelijke opleidingen en persoonlijke vaardigheden

Wij bieden

Als Software Ontwikkelaar gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Over de organisatie

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten.


Solliciteer NU

Upload je CV (doc, pdf)