ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Software Test Engingeer

Over de vacature

Functieomschrijving

Het testen van software speelt een belangrijke rol in ons Agile ontwikkelproces.Onze software moet namelijk voldoen aan de hoge eisen die wijzelf én onze klanten stellen. Als Software test engineer werke je met andere software test engineers, software engineers en software architecten samen in een professioneel team (8-10 personen) om dat doel te bereiken. Heb je oog voor kwaliteit, vind je het leuk om in teamverband te werken en het testproces verder uit te diepen en te professionaliseren, dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

Functie-eisen

Over wat voor kennis en vaardigheden moet je zeker beschikken?

De werkzaamheden van een software test engineer bestaan uit het testen van software. Daarbij wordt o.a. gebruik wordt gemaakt van een testplan dat je samen met je collega- software test engineers, software engineers en software architecten opstelt. Je maakt gebruik van “automatisch testen”; een innovatieve methode voor het geautomatiseerd herhalen van tests die we zelf in samenwerking met onze software test engineers hebben ontwikkeld (zie ook http://www.infoland.nl/landingspagina's/nieuwe-testmethode).

We vinden het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt met het testen van software. Je hebt minimaal een technische MBO4 / HBO-opleiding en je bent bekend met het schrijven en uitvoeren van test ontwerp, -cases en -scenario’s. Je bent nauwkeurig, kwaliteitsgericht en analytisch. Je kunt goed samenwerken; je biedt anderen een helpende hand en maakt gebruik van de expertise en kennis van je collega’s. Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Uiteraard volg je de ontwikkelingen binnen het hedendaagse ICT-landschap op de voet. Niet alleen de PC maar ook smartphones, tablets, social media etc. kennen weinig geheimen voor je.

Wat bieden we?

  • Een leuke flexibele, klant- en servicegerichte organisatie.
  • Opleidingen (zowel intern als extern).
  • Open en informele bedrijfscultuur, Brabantse gemoedelijkheid, hecht team.
  • Grote zelfstandigheid in de uitoefening van je functie met veel ruimte voor initiatief.
  • Werken volgens de Scrum-methode binnen een multidisicplinair en zelfsturend team aan doelen die je samen hebt gesteld.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Infoland, met vestigingen in Veldhoven, Houten en Mol (BE), is een dynamisch familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van software op het gebied van kwaliteitsmanagement en risicobeheersing.

Infoland helpt organisaties het gehele verbeterproces te optimaliseren, van het identificeren van verbeteringen tot het verankeren van oplossingen. De kracht van Infoland zit in de combinatie van onze professionals, innovatieve software oplossingen en een actieve community van klanten. In onze droom geniet je van een maaltijd waarbij je weet dat aan alle kwaliteitschecks zijn voldaan. Is er aandacht voor de zorg van ouderen waarbij door henzelf wensen kunnen worden ingelegd die kunnen worden opgevolgd. Kun je incidenten melden zodat daarvan geleerd kan worden. En dat alles met behulp van onze producten.