ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Sofware ontwikkelaar

Over de vacature

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor het vak van software engineering en vind het geweldig om met een team van professionals te puzzelen tot de meest efficiënte oplossing is gevonden en het systeem werkt. Wij hebben regelmatig leuke opdrachten voor software ontwikkelaars. Als software ontwikkelaar word jij aangenomen voor de onderhoud van computerprogramma's voor eindgebruikers. Om dit doel te bereiken, voer je veel verschillende werkzaamheden uit, zoals: wensen van de klant inventariseren, programma's ontwerpen, resultaten testen en je maakt natuurlijk de bijbehorende documentatie. Dit allemaal zodat de eindgebruiker tevreden wordt en jij weer zin hebt in een nieuwe Maandag. Als programmeur heb je een nauw contact met je team en leg je verantwoording af aan de projectleider. Daarnaast zijn er ook projecten die niet direct een projectleider zullen hebben, in dat geval voer je zelf gesprekken met de klant en zal het schrijven van een technisch ontwerp ook tot jouw taken behoren. Communicatieve vaardigheid is één van jouw sterke punten.

Functie-eisen

  • HBO diploma opleiding richting Informatica of Elektrotechniek met als specialisatie richting Informatica
  • Werkervaring met de programmeertaal C en C++
  • Basiskennis SQL
  • Analytisch denkvermogen

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +3158 - 750 1515


Vergelijkbare vacatures