ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Stage: Commercieel medewerker

Over de vacature

Functieomschrijving

Als commercieel medewerker ben je met ons team mede verantwoordelijk voor de sales van websites, webshops en aanvullende diensten waaronder hosting, onderhoud en SEO / SEA. Daarnaast lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de interne processen en procedures om de sales zo goed mogelijk te stroomlijnen. Je zult ook nauw samenwerken met de leidinggevenden en je komt hierdoor met ontzettend veel ondernemers in contact.Ben jij de persoon die commercieel is ingesteld en die de volgende keer nog weet wat er bij een klant speelt, omdat je accuraat werkt / het belangrijk vindt om een eerste aanzet te gaan geven aan het creëren van een vertrouwensband? Dan is Convident op zoek naar jou!

Convident is een dynamische internetorganisatie, waarbij geen dag hetzelfde is. Wij zijn elke dag volop in beweging en ontwikkeling. Convident kenmerkt zich als een meedenkende, creatieve en maatschappelijk betrokken partner voor onze relaties. We hanteren altijd een persoonlijke benadering naar onze klanten.

Om het team van Convident te versterken zoeken wij zo spoedig mogelijk een enthousiaste en fulltime beschikbaar:

Commercieel medewerker stagiaire (m/v)

Ben jij een enthousiaste student commerciële economie of small business en retail management en ben je op zoek naar een afwisselende, leerzame stage in een sales omgeving? Wij zijn een internetbedrijf gevestigd nabij de binnenstad van Groningen! Per september 2016 zijn we opzoek naar een enthousiaste en salesgerichte stagiair die ons team komt versterken!

Bij ons ga je bezig met commerciële activiteiten. Omdat je terecht komt in een snel groeiende onderneming zul je flexibel moeten zijn en je snel kunnen aanpassen op de veranderende omgeving.Tijdens je stage kom je met ontzettend veel bedrijven en ondernemers in contact, iets waar je in de toekomst je voordeel mee kunt doen!

Wat kunnen wij bieden?

  • Begeleiding door twee leidinggevenden met commerciële achtergrond.
  • Een uitdagende en leerzame stageplaats met ruimte voor eigen ideeën.
  • Doorgroeimogelijkheden (in overleg).
  • Enthousiast team met ondernemende en ambitieuze collega's.
  • Interessante werkervaring op je CV!

Functie-eisen

Jouw profiel

- Sales en marketing vind je leuk. Zolang jij maar weet wat de behoefte van de klant is! 
- MBO / HBO werk- en denkniveau
- Overtuigingskracht, lef en doorzettingsvermogen
- Jij ziet doelstellingen / targets als een uitdaging!
- Ambitie om je te ontwikkelen op salesgebied
- Sprankelende persoonlijkheid en uitstekend communicatief vaardig

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Rick Dreise (tel: 050 - 553 23 34)

Bedrijfsprofiel

Convident is groeiend internetbedrijf het terrein van webontwikkeling, (online) marketing en advies. Werken bij Convident betekent mee bouwen aan een gave diensten waarbij iedereen zijn steentje bij draagt. We zijn een jonge club, weten wat we aan elkaar hebben en houden van een informele werksfeer. We werken continu aan groei en verbetering en sparren graag met elkaar over ideeën en oplossingen.