ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Stage: Enthousiaste stagiair(e) Marketing & Communicatie gezocht

Over de vacature

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega? 
Wij hebben in ons team plaats voor een leuke spontane stagiaire. Ben jij die kandidaat die het een uitdaging vindt om bij ons het vak verder te leren? Zie jij uitdagingen juist als een kans om te groeien? Dan ben jij misschien wel de man of vrouw die wij zoeken! 

Ben je binnenkort voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar en voor je beroepspraktijk-vorming op zoek naar een stagewerkplek (BOL)? Wil jij binnen een organisatie werken die oog heeft voor jou als mens en jou kansen kan bieden? Jouw werkplezier net zo belangrijk vindt als de kwaliteit waar wij samen als team voor staan? Neem dan contact met ons op en wellicht gaan we binnenkort verder als collega's.

Deze functie brengt onder andere het volgende aan taken met zich mee:

 • het meewerken aan het maken van een marketingplan en het vervolgens uitvoeren daarvan;
 • bedenken op welke wijze de doelgroep het beste benaderd kan worden;
 • opzetten en uitvoeren van enquêtes en marktonderzoeken;
 • social media plan maken en uitvoeren;
 • organiseren van events en bijeenkomsten;
 • nadenken en intern informeren over reclame-uitingen;
 • nadenken en onderhandelingen voeren over de financiële kant;
 • naamsbekendheid creëren in de markt;
 • het merk Hunt IT verder in de markt zetten ...

Klinkt dit aantrekkelijk en is je interesse gewekt? Kijk dan hieronder of je voldoet aan de functie eisen voor deze vacature.

Functie-eisen

De eisen die wij stellen zijn heel eenvoudig samen te vatten. Je moet over de drive beschikken om je stageperiode af te kunnen sluiten met een beoordeling die ruim voldoende is. Hiervoor moet je volle inzet tonen en alles uit de kast trekken en zo goed mogelijk je best doen om je doelstellingen te halen zoals die horen bij de CREBO nummers van het SBB (was Ecabo). Als jij je inzet voor jouw studie en je stage-werkzaamheden; dan doen wij dat ook om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar het halen van je diploma, en.... wie weet wat er daarna nog allemaal mogelijk is.

Gedurende je stage periode leg je verantwoording af aan de Operational Manager die deze tijd ook jouw stage-begeleider zal zijn.

Je bent natuurlijk na het lezen van de functie omschrijving en de eisen waaraan je moet voldoen ook benieuwd naar wat de arbeidsvoorwaarden zijn. Daar kunnen we heel helder en duidelijk in zijn; Hunt IT zorgt goed voor haar medewerkers. Een goed arbeidsvoorwaardenpakket is de basis van een professionele en lange samenwerking. 

In dit pakket is onder andere het volgende opgenomen:

 • een markt conforme stagevergoeding;
 • volop mogelijkheden en de kans om jezelf (verder) te ontwikkelen;
 • een moderne kantooromgeving;
 • actieve begeleiding en ondersteuning om nóg beter in je vak te kunnen worden;
 • een gezellig en leuk team van ervaren collega's die professioneel werken;
 • leuke bedrijfsuitjes waar ook jij vanzelfsprekend bij uitgenodigd zal worden!

Bedrijfsprofiel

Hunt IT is een leuk bedrijf om bij te werken. Waarom? Simpel, omdat Hunt IT leuke collega’s heeft, Hunt IT persoonlijke groei belangrijk vindt, omdat Hunt IT persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel heeft staan én omdat Hunt IT erg op de mens gericht is.

Naast al deze mooie eigenschappen heeft Hunt IT ook de overige zaken goed geregeld. Zo is het een NEN-4400 gecertificeerd bedrijf en heeft het van Graydon een “financieel gezond award” ontvangen. Kortom, een financieel gezond en stabiel bedrijf, ook fijn in deze economisch nog steeds moeilijke tijden. 

Ben je na het lezen van de volledige vacature van mening dat jij prima bij Hunt IT past? Woon je in Nieuwegein of directe omgeving als Vianen, Houten of IJsselstein? Dan nodigen we je graag uit om op deze vacature te reageren via de onderstaande sollicitatie button of via "CV uploaden" op onze website www.huntit.nl. Wij zijn natuurlijk ook heel erg benieuwd naar wáárom je vind dat je op deze werkplek past. Stuur daarom een kort begeleidende motivatie met foto mee waarin je aangeeft waarom JIJ deze stage-werkplek verdient. 
Omdat we je reactie serieus nemen gaan we vanzelfsprekend direct met jouw sollicitatie aan de slag.