ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Stage: HBO Informatica/ SQL

Over de vacature

Functieomschrijving

Heb jij kennis van, of wil meer je leren over een SQL database? En zoek je een stage? Solliciteer dan snel op onze vacature doormiddel van een motivatiebrief en je CV op te sturen.

Elbersen Automatisering werkt met Synergy als CRM pakket. Deze is gebouwd op basis van een SQL database. Met behulp van Microsoft Reporting Services kunnen rapportages gemaakt worden van vrijwel alle soorten gegevens in de database. Deze rapportages willen we gebruiken om onze interne processen te verbeteren en te bewaken. Hieraan valt te denken aan urenrapportages, ingepland werk, maar ook licentieovereenkomsten met klanten en toeleveranciers. Als stagiair zou je ons kunnen helpen door dit verder in te richten en te optimaliseren.

Een informatica stage bij Elbersen is de perfecte manier om kennis te maken met de praktijk. Je krijgt de ruimte om de kennis en theorie die je tijdens de opleiding hebt opgedaan eindelijk toe te passen in de praktijk. Je draait gedurende de afgesproken periode (de periode en lengte is bespreekbaar) volledig mee.

Kerntaken:
- Synergy optimaliseren, zodat we de nodige rapportages kunnen maken.
- Supportteam ondersteunen.
- Ondersteunen bij projecten.

Functie-eisen

Bedrijfsprofiel

Elbersen Automatisering is een bedrijf dat zijn klanten echt kent. Zo hebben wij een goed inzicht in de wensen en behoefte van onze klanten en bieden wij een optimale service en oplossingen op het gebied van automatisering en ICT. Of het nu gaat om bedrijfsautomatisering, software support, online telefonie of het inrichten van flexibele werkplekken. Ons team bestaat uit gediplomeerde professionals, allen met een achtergrond in de ICT, aangevuld met specifieke opleidingen. Verder werken wij samen met Joep. Joep biedt in de verschillende gradaties ondersteuning aan en kan op de achtergrond altijd een oogje in het zeil houden.Vergelijkbare vacatures