ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Stage: HBO Informatica/ SharePoint

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdaging in de ICT? Solliciteer dan snel op onze vacature door ons je motivatiebrief en CV te sturen!

Voor intern gebruik, maar ook voor een intranet of portal omgeving, zijn wij op zoek naar iemand die SharePoint kan inrichten. De intelligentie van het platform is afhankelijk van de workflow. Het is belangrijk om de workflow goed in te richten, zodat gegevens snel en betrouwbaar worden samengevoegd, deze kunnen worden beheerd en ook kunnen worden gedeeld.

Een informatica stage bij Elbersen is de perfecte manier om kennis te maken met de praktijk. Je krijgt de ruimte om de kennis en theorie die je tijdens de opleiding hebt opgedaan eindelijk toe te passen in de praktijk. Je draait gedurende de afgesproken periode (de periode en lengte is bespreekbaar) volledig mee.

Kerntaken:
- SharePoint inrichten en zorgen voor een goede workflow hierin.
- Supportteam ondersteunen.
- Ondersteuning bij projecten.

Functie-eisen

De stagiair die wij zoeken moet het een uitdaging vinden om de workflow voor ons tot in de perfectie te willen inrichten.

Bedrijfsprofiel

Elbersen Automatisering is een bedrijf dat zijn klanten echt kent. Zo hebben wij een goed inzicht in de wensen en behoefte van onze klanten en bieden wij een optimale service en oplossingen op het gebied van automatisering en ICT, of het nu gaat om bedrijfsautomatisering, software support, online telefonie of het inrichten van flexibele werkplekken. Ons team bestaat uit gediplomeerde professionals, allen met een achtergrond in de ICT, aangevuld met specifieke opleidingen. Verder werken wij samen met Joep. Joep biedt in de verschillende gradaties ondersteuning aan en kan op de achtergrond altijd een oogje in het zeil houden.Vergelijkbare vacatures