ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Start als klantenservice medewerker bij Telfort voor Conduent in Enschede

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Help jij graag mensen? Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan? Ben je communicatief sterk? Lijkt het je leuk om in een callcenter te werken? Heb je enig technisch inzicht? Kom dan werken als klantenservice medewerker voor Telfort bij Conduent callcenters!

  Wat ga je doen?

  Als klantenservice medewerker bij Telfort zul je klanten helpen met verschillende vragen. Van een telefoon die geen internetverbinding meer heeft tot de WIFI verbinding die niet meer werkt. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en de klant met een goed gevoel de telefoon ophangt. Mevrouw Jansen belt dat ze wil face-timen met haar kleinzoon, maar dit werkt niet. Jij ziet direct dat zij haar instellingen niet goed heeft staan. Meneer De Groot heeft een videocall voor zijn werk, zijn WIFI werkt alleen te traag op zijn laptop. Jij ziet direct waar het aan ligt en lost de problemen op zodat hij alsnog optijd is voor zijn gesprek! Je zult dus verschillende technische vraagstukken tegenkomen die je in mum van tijd op weet te lossen. 

  Voor je aan de slag gaat als klantenservice medewerker, volg je een betaalde training van 11 werkdagen. Tijdens deze training leer je alles over de producten en diensten van Telfort. Je hoeft dus nog niet alles van Telfort te kennen.

  Beschikbaarheid tussen 20 en 40 uur per week.
  18 januari start de training van 11 werkdagen en deze zal duren t/m 1 februari van 09:00 tot 17:00 uur.

  De inwerkperiode is in de week aansluitend aan de training. Voor deze betaalde training en inwerkweek dien je fulltime beschikbaar te zijn. Na deze training is het niet mogelijk om in de eerste 4 weken vakantie op te nemen, dit in verband met de inwerktijd.

  Er zullen nog meer trainingen volgen. Mocht je deze training niet kunnen, maar wel graag aan de slag willen? Neem dan contact met mij op. 

  Deze baan is voor 20 tot 40 uur per week, je mag zelf kiezen hoeveel uur je wilt werken. Wel vragen ze een beschikbaarheid van 1 keer per drie weken op zaterdag en minimaal 2 avonden in de week tot 21.00 uur. De openingstijden waarop de klantenservice van Telfort bereikbaar is als volgt: van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

  Heb jij technisch inzicht en word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan direct! 

  Wat wij bieden:

  • Flexibele baan bij een internationaal bedrijf;
  • Je kunt je beschikbaarheid zelf indelen;
  • Salaris van € 9,33 (voor alle leeftijden, excl. vakantiegeld)
  • Vergoeding van de reiskosten (afhankelijk van woon-werk afstand);
  • Betaalde training;
  • Gezellige collega's.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent minimaal 20 uur per week en maximaal 40 uur beschikbaar
  • Beschikbaarheid van 2 avonden in de week en 1 zaterdag per drie weken
  • Geen vakantie gepland in de 4 weken na de training

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer