ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Start met ons IT-traineeship en word junior Frontend developer!

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Ben jij afgestudeerd op hbo- of wo-niveau en wil jij jezelf verder ontwikkelen in IT? Vind je het leuk om te programmeren en ga jij graag aan de slag met het ontwikkelen van webapplicaties? Heb jij al wat frontend ervaring maar wil jij jouw kennis uitbreiden door aan de slag te gaan o.a. MEAN stack, Javascript en AngularJS? Dan nodigen wij jou uit om samen te verkennen of het IT-traineeship tot frontend developer bij jou past.

  Wat ga je doen?

  Let op: dit traineeship start op 11 maart 2019 in Oost Nederland. De selectiedag vindt plaats op 23 januari vanaf 13:00 uur, dus zorg dat je erbij kunt zijn! 
  Het IT-traineeship bij YoungCapital
  YoungCapital Professionals biedt een tweejarig IT-traineeship aan waarbij je wordt opgeleid tot gecertificeerd frontend developer. Dit IT-traineeship is bedoeld voor afgestudeerde hbo-of wo-studenten die het leuk vinden om te programmeren en ook direct resultaat willen zien van hun code.

  Tijdens de intensieve training van 8 weken komen een aantal onderwerpen, waaronder JavaScript, AngularJS, Node.js, MongoDB, Express.js, HTML5, CSS3, JSON, XML, REST, Objectoriëntatie, Data Acces, SQL, Java, C# en Scrum. Naast deze theoretische verdieping wordt doorlopend gewerkt aan praktijkcasussen. De trainingsperiode wordt afgesloten met het behalen van erkende Scrum en IREB certificaten en de ontwikkeling en presentatie van je persoonlijk ontwikkelde webapplicatie.


  Aan de slag bij de opdrachtgever
  Het verdere opleidingstraject vindt ‘on the job’ plaats bij een opdrachtgever bij jou in de buurt. Je wordt gekoppeld aan een senior ontwikkelaar en intensief begeleid tot zelfstandig junior frontend developer. Afhankelijk van de opdrachtgever lopen jouw werkzaamheden uiteen van het opleveren van webapplicaties in teamverband, tot het individueel ontwikkelen van een deelapplicatie. Als junior frontend developer ben je zowel met de voor- als achterkant bezig. Je zorgt ervoor dat een webapplicatie of website er goed uit ziet, maar je gaat ook aan de slag met de backend en databases.


  Persoonlijke ontwikkeling
  Naast de technische skills die je opdoet tijdens het traineeship hebben wij aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt binnen YoungCapital een talentmanager aangewezen die je daarbij helpt. Jouw talentmanager bereid je bijvoorbeeld voor op gesprekken bij opdrachtgevers en stelt met jou persoonlijke leerdoelen op. De talentmanager is jouw directe aanspreekpunt en coach binnen YoungCapital.

   

  Wat wij bieden:

  • Een intensief IT-traineeship tot junior frontend developer;
  • Erkend Scrum, ASP.NET MVC 5, HTML Javascript en CSS3 certificaat;
  • Aandacht voor persoonlijke én professionele ontwikkeling;
  • Opdrachtgever bij jou in de buurt;
  • Baangarantie binnen de IT;
  • Een salaris van €2400 bruto per maand vanaf de eerste werkdag
  • Salarisverhoging naar €2600 bruto per maand na een jaar
  • Doorgroeimogelijkheden tot (web)-app developer, lead developer, full stack developer, etc.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Geen werkervaring vereist;
  • Je hebt programmeerervaring in HTML, CSS en JavaScript;
  • Je hebt hebt enige ervaring in een object georiënteerde taal zoals Java, C# of PHP;
  • Je bent fulltime beschikbaar vanaf startdatum traineeship
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre;

   

  Selectieprocedure
  De selectieprocedure bestaat uit een telefonische intake, kennismakingsgesprek(ken) en een assessment (kennisopdracht, capaciteitentest en presentatie). Tip: Jouw motivatie is belangrijk voor ons! Laat jouw IT-affiniteit en ervaring met IT terugkomen in jouw motivatie en cv.

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen die nodig zijn om te starten met ons YoungCapital traineeship? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Bekijk vacature of solliciteer