ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Supply Chain Consultant

Over de vacature

Ben jij in staat om als Supply Chain Consultant innovatieve oplossingen te creëren voor toonaangevende multinationals? Reageer dan nu!

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Supply Chain Consultant met een kwantitatieve opleiding en denk jij je tot een waardevolle aanvulling te kunnen ontpoppen voor het groeiende team van een internationaal onafhankelijk consultancybureau? Beschik je daarnaast over een hoge dosis energie en wil je dat gebruiken om de ambities van externe opdrachtgevers te realiseren? Dan ben jij wellicht de Supply Chain Consultant die oplossingen zal gaan bieden voor grote multinationals in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Cross your borders!

Als Supply Chain Consultant werk je in teams binnen multidisciplinaire omgevingen en ben je onderdeel van de Solutions tak. Daarnaast:

 • Opereer je op het snijvlak van Supply Chain, Analytics en IT
 • Adviseer je klanten en voorzie je van persoonlijke en efficiënte oplossingen
 • Kun je de vraag van de klant vertalen aan de modelleurs
 • Zul je verantwoordelijk zijn voor het coachen van junior consultants

Je snelle ontwikkeling binnen het vakgebied Supply Chain Management staat centraal binnen deze functie; evenals de solide groei van de organisatie als geheel.
Functie-eisen

Als Supply Chain Consultant omschrijf je jezelf als een actieve teamplayer die het werken aan uiteenlopende projecten combineert met IT. Daarnaast heb je:

 • Een WO opleiding Econometrie, Operationele Research, Technische Bedrijfskunde of Toegepaste Wiskunde afgerond;
 • 2 - 5 jaar werkervaring op het gebied van supply chain;
 • Kennis van wiskundige modellen en logistiek;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Het vermogen om analytisch en “out of the box” te denken

Als je ook representatief en prestatiegericht bent en de Engelse en de Nederlandse taal goed beheerst, lijkt het erop dat je alles in huis hebt om deze functie aan te kunnen.
Bedrijfsomschrijving

Dit internationale onafhankelijke consultancybureau groeit een snel tempo. Al meer dan 30 jaar houden ze zich middels Advisory, Professionals en Solutions bezig met vraagstukken op het gebied van Supply Chains, Facilities en Cargo Logistics. Ze adviseren hun klanten bij de ontwikkeling en implementatie van logistieke en facilitaire strategieën. Ze zijn een inhoudelijk bureau en actief in vrijwel alle sectoren in het bedrijfsleven en voegen waarde toe door een unieke combinatie van kennis, ervaring en vaardigheden.

Dit kantoor bestaat momenteel uit meer dan 30 gedreven experts. Er heerst een prettige en familiare werksfeer. Ook op internationaal vlak biedt dit kantoor veel mogelijkheden.

Bedrijfscultuur

Locatie/Standplaats

Utrecht

Arbeidsvoorwaarden

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt deze jonge organisatie:

 • Invloedrijke en uitdagende teamopdrachten met gedreven en professionele collega’s 
 • Sterke vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en een steile leercurve
 • Een dynamische werkomgeving met focus op kwaliteit en een gezonde work-life balance

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature Supply Chain Consultant of solliciteer online op de vacature Supply Chain Consultant.Vergelijkbare vacatures