ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Support Engineer

Over de vacature

Vacature omschrijving

Support Engineer / Skilled Helpdeskmedewerker

Je bent het eerste aanspreekpunt van onze diverse groep klanten. Je begint je dag met een goede kop koffie en neemt enthousiast de telefoon op als een van onze klanten belt. Je houdt van een uitdaging, dus je helpt deze klant van A tot Z met het onderwerp waar zij of hij voor belt. Je bent geïnteresseerd in techniek en wilt dit ook terugzien op de werkvloer. Dit betekent dat jij je kennis constant verbreedt, investeert in je toekomst en in je collega’s.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Support Engineer die het vak wil leren en wil doorgroeien. Jouw carrièrepad heeft daardoor bij ons diverse mogelijkheden: vanuit deze functie groei je door in onze organisatie. Als dit echt iets voor jou is, lees dan vooral verder!

Bij 2Eenheid ben je als Support Engineer verantwoordelijk voor het hele traject van aannemen tot oplossen en afhandelen van klantvragen. Jij komt snel tot de kern van de vraag, analyseert de klantvraag, documenteert en lost de vraag op waarbij je de klant en de organisatie op de hoogte houdt van de voortgang.

Aanpakken zit in je bloed, je weet hoe je sfeer maakt op de werkvloer en je bent altijd servicegericht naar je klanten. Een vraag wordt pas afgesloten, als de klant tevreden, geïnformeerd en vindt dat het af is.

Wij werken met de volgende technologieën: Microsoft Windows Server 2008R2 t/m 2019; switches, routers en firewalls van HP Enterprise en Cisco; werkplekken Microsoft Windows 7 t/m 10.

Wat zien wij graag bij jou terug?

  • Een afgeronde MBO ICT opleiding (niveau 4)
  • Je bent flexibel, proactief en zet door
  • Ervaring met Windows, Office365 en Active Directory is een pre
  • Je instelling is enthousiast en probleemoplossend
  • Communicatief ben je sterk

Wat kan jij van ons verwachten? 

  • Een bedrijf dat net zo actief aan jouw ontwikkeling en carrière werkt als jij dat zelf doet
  • De mogelijkheid om certificaten te halen (denk aan: MCSA, MCSE trajecten)
  • Een marktconform salaris, 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken als jr Support Engineer om onze klanten de allerbeste (IT)service leveren? Neem dan zeker contact met John Willem van Kekem (– Klik op de solliciteer-button om te solliciteren – of 088 750 7500) om een kennismaking te plannen; we kijken uit naar je komst!

Solliciteer direct