ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Support Medewerker

Over de vacature

Functieomschrijving

Support Medewerker
16-40 uur per week

Wij zijn een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten door heel Nederland.

Ons team bestaat uit ongeveer twintig jonge mensen. Wij hechten veel waarde aan een overwegend informele, prettige en relaxte werksfeer.

Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste jonge collega die ons team op de supportafdeling wil komen versterken.

Als één van onze klanten een vraag of een probleem heeft, bellen ze met onze supportafdeling. Omdat wij continu onze software uitbreiden en steeds pilot-trajecten hebben lopen, zijn de meeste meldingen, naast een aantal routineproblemen, steeds anders. Het vergt vaak nogal wat analyse om te doorgronden wat een probleem precies inhoudt, wanneer het zich voordoet, onder welke omstandigheden, etc. 
Daarnaast doen onze klanten ook regelmatig verzoeken om ons pakket uit te breiden met nieuwe functionaliteit. Deze inventarisatie vergt veel doorvragen om er achter te komen wat een klant nu precies bedoelt en om te beoordelen of zo’n wijziging redelijkerwijs doorgevoerd kan worden.

Voor dit soort wijzigingen, maar ook voor bugs in de software, ben jij de tussenschakel tussen de klant en de ontwikkelafdeling. Je onderzoekt een vaag geformuleerd probleem (“hij doet het niet”), en verwoordt dat tot een eenduidige concrete opdracht voor de programmeur. Ondertussen blijf jij de klant op de hoogte houden van de status van zijn melding en voer je als de aanpassing klaar is dit weer in bij de klant.

Vereisten
Om goed in ons team te passen ben je collegiaal, niet verlegen, ambitieus en geïnteresseerd. Je hebt de intentie om minimaal twee jaar bij ons te werken.

Bij voorkeur ben je nu studerende (hbo/wo) en minimaal 2 dagen beschikbaar, maar deze functie is ook fulltime beschikbaar.

Je bent in staat om kritisch te redeneren, de juiste conclusies te trekken en trekt vooral níet ónjuiste conclusies. Een goed analytisch vermogen en de doortastendheid om de informatie te verzamelen die je voor je onderzoek nodig denkt te hebben is heel belangrijk.

Je beheerst Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar wel een pre.

Informatie en sollicitatie
Ga naar onze website www.microcash.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Heb je interesse? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Gebruik hiervoor de solliciteren button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.