ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Systeem - netwerkbeheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze eigen infrastructuur en de infrastructuur van de vele verschillende applicaties die wij voor onze klanten binnen Digital hebben.

Naast het direct oplossen van issues met betrekking tot de systemen en/of het netwerk en neem je ook actief deel aan projecten ter verbetering van de infrastructuur. 

Daarnaast ben je bezig met het bepalen, opzetten, vastleggen en bewaken van de  beschikbaarheid en architectuur van de infrastructuur en het applicatielandschap. Door middel van het uitvoeren van proactief technisch beheer, het oplossen van storingen en het vervullen van een rol in ICT projecten draag je bij aan een optimale IT omgeving.

Jouw resultaatgebieden zijn infrastructuurbeheer, technisch applicatiebeheer en het participeren in ICT applicatie ontwikkel projecten. Hierbij help je het project in het opzetten,  inrichten en deployment naar van de diverse OTAP omgevingen.  Je werkt nauw samen met diverse projectmanagers, ontwikkelaars en de reeds aanwezig beheerders.

Daarnaast zal jij je in de breedte bezighouden met onderhoud en verbeteringen aan de overige infrastructuur op afdelingsniveau in samenwerking met de andere technisch beheerders.

Functie-eisen

Waarom jij?

Je houdt niet van half werk. Je bent communicatief vaardig en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent resultaat- en oplossingsgericht en je hebt een proactieve werkhouding. Je leert snel en weet deskundig oplossingen te realiseren voor complexe problemen. Verder ben je in bezit van Rijbewijs B.  

Verder beschik je over:

  • Minimaal MBO diploma met HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • MCSA of MSCE gecertificeerd is een pre;
  • Gedegen kennis en ervaring met/op de volgende gebieden: Windows 2008/2012, MSSQL, IIS, Hostingomgeving
  • Je hebt een oog voor processen, standaarden en SLA normen;
  • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel, accuraat en ondernemend

Bedrijfsprofiel

Technologie biedt bijna grenzeloze mogelijkheden om mensen van dienst te zijn. Dat heeft impact op alle organisaties en sectoren. Consumenten, klanten, patiënten, medewerkers: elke gebruiker van digitale producten verwacht een vlekkeloze service, ultiem gebruikersgemak en een naadloze overgang van het ene systeem naar het andere. Daarnaast moet de klantervaring relevant, innovatief en visueel prikkelend zijn.

Conclusion Digital komt voort uit Conclusion ICT Projects en Basket Builders. Onze focus ligt op innovatie en transformatie. We bieden zowel digital marketing oplossingen als standaard- en maatwerkapplicaties op basis van Microsoft technologie. Van cliënt volgsystemen, E-HRM, SharePoint-portalen en andere webbased software tot mobiele applicaties, corporate websites en digital marketing-campagnes.

Conclusion Digital bestaat uit een team van ruim 90 professionals, waaronder creatieve strategen, interactieontwerpers, designers, front-end en .Net back-end developers, Sitecore- en SharePoint-specialisten en mobile developers. We zijn gevestigd op twee bijzondere locaties. In Utrecht op de 18e verdieping van het Conclusion gebouw ligt de stad aan je voeten en de sky lounge boven je hoofd. In Amsterdam op de NDSM werf kijk je uit op water van het IJ en zit je midden tussen de creatieve bedrijvigheid.