ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Systeembeheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen bestaat sinds 1907 en heeft anno nu ongeveer 280 bedden en 1200 medewerkers. We typeren onszelf als een middelgroot ziekenhuis waar artsen, collega's en patiënten elkaar kennen. Het WZA staat in het hart van onze regio. Om de regio optimaal te bedienen doen we als vanouds waar we in uitblinken: we hebben korte lijnen, we tonen onze betrokkenheid, en we bieden efficiënte en veilige zorg.

Met huisartsen en andere zorgaanbieders uit de regio werkt het WZA nauw en actief samen. De zorgvraag en de wensen van onze patiënt zijn daarbij leidend. In 2015 ontving het WZA ongeveer 246.000 (poli)kliniekbezoekers. daarnaast werden circa 27.000 mensen opgenomen, van wie de helft via dagopname.

Ter uitbreiding van de afdeling Informatisering & Automatisering, zijn wij op zoek naar een

Systeem/ netwerkbeheerder
32-36 uur per week

De afdeling

De afdeling Informatisering & Automatisering (I&A) is onderdeel van de Directie Bedrijfsvoering. Hieronder vallen de afdelingen Financiële Administratie, Personeel, Organisatie & Opleidingen, Planning & Control, Inkoop, Hotel Zaken en Technische Zaken.

De afgelopen jaren is er heel veel gedigitaliseerd in het ziekenhuis en er is veel behoefte en ambitie om daar verder in te gaan. Meer dan voorheen staat innovatie op de kaart, in eerste instantie het primaire proces, e-health, en de digitale werkplek. Naast innovatie faciliteert de afdeling natuurlijk ook continue verbetering (al dan niet in projectvorm), ondersteunen we de gebruikers en zorgen we voor zeer hoge beschikbaarheid.

Het aanbod van werk is zodanig gegroeid in omvang en complexiteit dat we uitbreiden met een aantal mensen naar 19 fte. Er zijn drie teams (Helpdesk, Informatisering en Automatisering), daarnaast nog een drietal projectleiders en twee medewerkers medische administratie. De eerste twee teams hebben een meewerkend teamleider, die de medewerkers vooral faciliteert en coacht. De mensen uit alle teams werken nauw samen. De werkzaamheden worden in onderling overleg verdeeld, waarbij aansluiting wordt gezocht bij ieders interesse, capaciteiten en beschikbaarheid. De functies in onze afdeling zijn breed; iedereen doet verschillende dingen. We proberen op de belangrijke onderwerpen minimaal twee mensen te hebben. We hebben net een geslaagde reorganisatie achter de rug, die een impuls heeft gegeven aan verdere professionalisering. Nu gaan we weer verder met ‘gewoon onze werkwijze verbeteren waar nodig’.  Iedereen heeft daarin een actieve bijdrage.

Leren, klantgerichtheid en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn slagvaardig, gedegen, toekomstgericht, pragmatisch en er heerst een goede sfeer. We verheugen ons in een goede samenwerking met opdrachtgevers en gebruikers.

Functie & team

De nieuwe medewerker zal het team Automatisering (5 fte) komen versterken. Dit team valt rechtstreeks onder het hoofd I&A.

Het overgrote deel van het technisch beheer wordt door het WZA zelf on premise gedaan, met nadruk op pro-activiteit, automation en standaardisatie (op Microsoft, Cisco en HP). Diezelfde mensen geven ook de technische ontwikkelingen vorm, in overleg met de gebruikersorganisatie leid je de technische projecten. De komende tijd staan er drie grote projecten op stapel: werkplek virtualisatie, netwerk upgrade en digitale telefonie.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, een abstracte denker die het leuk vindt om met diverse gesprekspartners in de organisatie in gesprek te zijn. Op basis van je kennis en je persoonlijkheid lever je een waardevolle bijdrage aan het team.

Overige eisen:

 • HBO opleiding in het ICT- of informatiedomein
 • Kennis van Sharepoint, applicatievirtualisatie, telefonie, netwerk, wireless en unified communications, apps, Xendesktop en Windows is een pré
 • Relevante werkervaring 
 • Inzicht in de relatie tussen techniek, software, informatie en organisatiedoelen c.q. resultaten
 • Ervaring in het voorbereiden van besluitvorming en het opstellen van beleidsnotities is een pré
 • Helicopterview
 • Goede communicatieve vaardigheden om medewerking en enthousiasme te verkrijgen

Functiegerichte competenties

 • Probleemanalyse
 • Oordeelsvorming
 • Mondeling communiceren
 • Plannen en organiseren

 

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

De functie is ingedeeld in functiegroep 50 (minimaal  € 2.251,- en maximaal € 3.363,- bruto per maand op fulltime (36 uur) basis).

Jaarlijks ontvang je in mei 8% vakantietoeslag en in december een eindejaarstoeslag van 8,33%.

De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing. De pensioenopbouw vindt plaats bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast kent het WZA een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Je reactie is van harte welkom en dient vóór 18 april 2016 bij de afdeling PO&O binnen te zijn.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voor gaan.

Sollicitatiegesprekken worden gevoerd op donderdag 21 april.

Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton op deze site.

Informatie

Nadere informatie over de inhoud van de functie kan worden ingewonnen bij Wietske Wartena, Hoofd I&A (0592 – 325 420).Vergelijkbare vacatures