ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Systeemontwerper / DWH Specialist bij RISA IT

Over de vacature

Functieomschrijving

In jouw rol houd je je bezig met het bedenken, inrichten, testen en begeleiden van Datawarehouse gerelateerde oplossingen.

De Systeemontwerper Datawarehousing is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de ETL processen voor de voeding van het datawarehouse en eventueel de datamarts of kubussen). Tijdens het ontwikkelproces ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw en de inrichting van het systeem (en eventueel het integratietesten). Je bent in deze rol onderdeel van beheer of een project.

Gevraagd wordt

  • Afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur Informatica of Software Engineering
  • Ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van Data Warehouse omgevingen;
  • Kennis van verschillende DWH concepten en architecturen (zoals Data Vault);
  • Kennis van ETL tools en datamodelleringsmethodieken;
  • Goed in projectmatig werken, zelfstandig en pro-actief;
  • Klantgerichte instelling met executiekracht.

Geboden wordt

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: naast een vast dienstverband, een goed salaris, bonusregeling, leaseauto en onkostenvergoeding;
  • Uitdagende en veelzijdige projecten;
  • Een open cultuur met eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om mee te groeien in een jonge, open, dynamische ICT-organisatie.

Bedrijfsprofiel

Voor RISA IT werken betekent een marktconform salaris verdienen met goede bijbehorende secundaire en prima tertiaire voorwaarden en vergoedingen.

Voor RISA IT werken betekent ook uitstekende opleidingsmogelijkheden en constante begeleiding "on-the-job". Voor RISA IT werken betekent de zekerheid van uitdagende en interessante opdrachten in de meest uiteenlopende omgevingen en overwegend in gedreven en motiverende teams. Voor RISA IT werken betekent persoonlijke aandacht voor jouw situatie, bij RISA IT ben je geen nummer maar een persoon. Werken bij RISA IT betekent niet in een fabrieksproces opereren, maar juist begeleid worden om op individuele kracht te komen tot optimaal gezamenlijk resultaat. Niet alleen de technische competentie is de drijfveer bij RISA IT, maar juist de combinatie van persoonlijke competenties.

RISA IT houdt van en staat voor een no-nonsense aanpak en het nakomen van afspraken. De medewerkers van RISA IT zijn dan ook enthousiaste hoogopgeleide professionals die zich goed thuis voelen in onze open en creatieve cultuur en graag hun steentje bijdragen aan het verwezenlijken van onze gezamenlijke droom.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? RISA IT ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Systeemontwerper / DWH Specialist bij RISA IT.Vergelijkbare vacatures