ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

System Engineer Veldhoven Linux / Unix LEUK TEAM TOT 4.700

Over de vacature

Functieomschrijving

HBO werk- en denkniveau Je hebt (ruime) ervaring in complexe omgevingen met UNIX en/of (Red Hat) Linux Varianten Beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Minimaal 2 jaar ervaring als UNIX/Linux system engineer of beheerder RHCE certificering is een pré (of bereid binnen 1 jaar dit te bereiken) Basiskennis van aangrenzende vakgebieden zoals Virtualisatie, Storage, Networking en Security Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Veldhoven, Eindhoven, Helmond, Tilburg en 's Hertogenbosch.

Functie-eisen

Proactief Enthousiast Klantgericht en communicatief vaardig Hands-on mentaliteit Geen 9 tot 5 mentaliteit Altijd op de hoogte willen blijven van nieuwe (technologische) ontwikkelingen.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.200 tot Euro 4.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als System Engineer Veldhoven Linux / Unix ga je het volgende doen: Beheren, bewaken en onderhouden van complexe en gevirtualiseerde IT-Infrastucturen Signaleren, analyseren en oplossen van problemen teneinde storingen en incidenten zoveel mogelijk te voorkomen Accuraat en volgens vastgestelde normen en procedures onderhouden van de systemen Continu optimaliseren van de prestaties van de systemen Adequaat beschrijven en documenteren van storingsprocedures, inrichtingen van systemen, etc. Volgen van nieuwe ontwikkelingen en proactief inspelen op veranderingen of (gebruikers)wensen die van invloed zijn op de continuïteit van onze systemen en applicaties Meedraaien in een 24x7 standby dienst.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!Wij zijn een UNIX & Linux specialist voor het MKB en MKB+. We hebben ruim 20 jaar ervaring met IT-infrastructuren. Wij leveren 24x7 support en verzorgen IT-projecten. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde System Engineer, die past in deze rol.